Etiketlediğim isimlerin bildiği bir dil
Etiketlediğim isimlerin bildiği bir dil
Genelde kadın ünlüler konusunda görürdüm seni![]()
Gerek yok. Forumu ben boğacağım güzellereOnu da açarız![]()
Sen de bizdensin galiba, farklı olanı.Gerek yok. Forumu ben boğacağım güzellere1 Haziran'ı bekleyin
![]()
@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde@serhatt bacımla hepsini teker teker ifşa edeceğiz cnm.![]()
Oha yokSen de bizdensin galiba, farklı olanı.![]()
Onu ben de çözdüm ama daha kabul etmiyor daha. Operasyonlar devam etsin, yakında sonuç alırız inş.@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde![]()
İlgi alanımız aynıymış cnm, sevindim.Oha yok![]()
Tövbe tövbe
İlgi alanım genelde karakaş siyah saç Erkekler![]()
Tabikiİlgi alanımız aynıymış cnm, sevindim.![]()
Aaa hem de seve seve@serhatt bacımla hepsini teker teker ifşa edeceğiz cnm.![]()
Ebleh bir bakışı var.Akşama yorumlarınızı okurum tiktaklar @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Ahmed @Hachiko @Silinmiş Üye![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Bully @ozmoturk @Turkuazz
@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde![]()
LGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.Onu ben de çözdüm ama daha kabul etmiyor daha. Operasyonlar devam etsin, yakında sonuç alırız inş.@DarkLegenD
Sen rengini çoktan belli ettin hadi...LGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.![]()
Bizim rengimiz, uğruna mücadele verdiğimiz (verdiklerimiz) bellidir: Merak eden avatarıma baksın.
O sadece kendini gizleme yöntemi. Dışardan bir göz olark bunu farkeden ben ve bu işte tecrübeli ve insan sarafı olan @Ahmed aynı fikirdeyse konu kapanmıştır✋Bizim rengimiz, uğruna mücadele verdiğimiz (verdiklerimiz) bellidir: Merak eden avatarıma baksın.![]()
![]()
Salla, inanan çok olur nasıl olsa.O sadece kendini gizleme yöntemi. Dışardan bir göz olark bunu farkeden ben ve bu işte tecrübeli ve insan sarafı olan @Ahmed aynı fikirdeyse konu kapanmıştır✋
Avatarındaki kenar dilberine bakman LGBT bireyi olmandan daha beter bir durumLGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.![]()