Etiketlediğim isimlerin bildiği bir dil
Etiketlediğim isimlerin bildiği bir dil
Genelde kadın ünlüler konusunda görürdüm seni
Gerek yok. Forumu ben boğacağım güzellere 1 Haziran'ı bekleyinOnu da açarız
@serhatt bacımla hepsini teker teker ifşa edeceğiz cnm.
Sen de bizdensin galiba, farklı olanı.Gerek yok. Forumu ben boğacağım güzellere 1 Haziran'ı bekleyin
@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde@serhatt bacımla hepsini teker teker ifşa edeceğiz cnm.
Oha yokSen de bizdensin galiba, farklı olanı.
Onu ben de çözdüm ama daha kabul etmiyor daha. Operasyonlar devam etsin, yakında sonuç alırız inş. @DarkLegenD@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde
İlgi alanımız aynıymış cnm, sevindim.Oha yok
Tövbe tövbe
İlgi alanım genelde karakaş siyah saç Erkekler
Tabiki ama sizin gibi herkesi beğenmiyorum ve etrafda dolanmıyorum kavga etmemize hiç gerek kalmazİlgi alanımız aynıymış cnm, sevindim.
Aaa hem de seve seve@serhatt bacımla hepsini teker teker ifşa edeceğiz cnm.
Ebleh bir bakışı var.Akşama yorumlarınızı okurum tiktaklar @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @xBUGRAx @Ahmed @Hachiko @Silinmiş Üye
@MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @Bully @ozmoturk @Turkuazz
@DarkLegenD i çoktan çözdüm ben. Diğerleri sizde
LGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.Onu ben de çözdüm ama daha kabul etmiyor daha. Operasyonlar devam etsin, yakında sonuç alırız inş. @DarkLegenD
Sen rengini çoktan belli ettin hadi...LGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.
Bizim rengimiz, uğruna mücadele verdiğimiz (verdiklerimiz) bellidir: Merak eden avatarıma baksın.
O sadece kendini gizleme yöntemi. Dışardan bir göz olark bunu farkeden ben ve bu işte tecrübeli ve insan sarafı olan @Ahmed aynı fikirdeyse konu kapanmıştır✋Bizim rengimiz, uğruna mücadele verdiğimiz (verdiklerimiz) bellidir: Merak eden avatarıma baksın.
Salla, inanan çok olur nasıl olsa. .O sadece kendini gizleme yöntemi. Dışardan bir göz olark bunu farkeden ben ve bu işte tecrübeli ve insan sarafı olan @Ahmed aynı fikirdeyse konu kapanmıştır✋
Avatarındaki kenar dilberine bakman LGBT bireyi olmandan daha beter bir durumLGBT dayatmasına, baskısına karşı verdiğim mücadeleye devam edeceğim, yıldıramayacaksınız bu adamı.