Amera'nın ölümüne sebep olanlar cezalarını çekiyorlar tek tek.
Son 2 bölüm de güzel olmuş, emeklerine sağlık. @haluk792
Sağ ol. Bir yazar hep merak uyandırmak ister. Başarmışım demek ki.Çok merak ediyorum yeni bölümü ellerine sağlık
Evet sen bunu başardınSağ ol. Bir yazar hep merak uyandırmak ister. Başarmışım demek ki.
4 bölümü de okudun mu? Çok sağ ol. Biraz uzun hemen bitmeyecek. 4 bölüme de ayrı ayrı yorumunu bekliyorum.Eline sağlık @haluk792
Bu aralar yoğundum çok bakamadım konulara. Belli başlı konulara tek uğraya bildim. Romanın iyiymiş. İsmi de ilgi çekici. Fotoyu da beğendim.
Kaç bölümlük olacak?
Evet okudukça beğeni attım sonradan sabah. Kaç bölüm olacak?4 bölümü de okudun mu? Çok sağ ol. Biraz uzun hemen bitmeyecek. 4 bölüme de ayrı ayrı yorumunu bekliyorum.
Net bir şey yok. Daha sürecek işte. Beğeni attın da yorum yok? İlk 3 bölüme, üzdün.Evet okudukça beğeni attım sonradan sabah. Kaç bölüm olacak?
Ben toplu olarak hepsi için iyi dedim. Yabancı dizileri de bölüm bölüm değil toplu yorumluyorum hep😊Net bir şey yok. Daha sürecek işte. Beğeni attın da yorum yok? İlk 3 bölüme, üzdün.
Tamam çok sağ ol.Ben toplu olarak hepsi için iyi dedim. Yabancı dizileri de bölüm bölüm değil toplu yorumluyorum hep😊
Ne mutlu bana o zaman, sağ ol.Dünyanın kazası'na aşırı üzüldüm duygu içine girebilmemiz romanın kanımıza işlemiş olması buda senin başarın kalemine sağlık @haluk792
Amera'nın ölümüne sebep olanlar cezalarını çekiyorlar tek tek.
Dünyanın kazası'na aşırı üzüldüm duygu içine girebilmemiz romanın kanımıza işlemiş olması buda senin başarın kalemine sağlık @haluk792
Ben toplu olarak hepsi için iyi dedim. Yabancı dizileri de bölüm bölüm değil toplu yorumluyorum hep😊
Yeni Bölüm Bu Gece Burada!Çok merak ediyorum yeni bölümü ellerine sağlık
Dünyanın kaza sahnesini biran gözümde canlandırdımda.. Dehşett verici! Eline, emeğine sağlık 👏👍
Harika bir bölüm olmuş yine Ah Amera ahh
konu yürürlüğü iyi,anlatış biçiminde iyi geliştirmişsin başarılı
Ne demek canım. Emeğe saygı.
Tabi hissediyor insan, bir de konusu ağıır olunca daha çok hissediyorsun doğal olarak.
Yeni Bölüm Bu Gece Yayınlanacaktır Bilginize.Teşekkür ederim @haluk792 çok naziksin.
Yeni Bölüm Bu Gece Yayınlanacaktır Bilginize.
Çok sağ ol.Yarın vs okuruz artık. Kolay gelsin.
Bekliyoruz.Yeni Bölüm Bu Gece Burada!