Amera - 4. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
4444444444.jpg


AMERA

4. BÖLÜM


Dünya bana ne mi yaptı? Beni kullandı hep. Ben ona sığındım akrabayız sonuçta. Ona derdimi anlatacaktım aslında tek ama hep o kendi sorunlarından bahsetti, şımarıklık etti hep. En kötüsü de ailesi ona kızmasın diye sevgilisi olduğunu bilmesinler diye o kişi benim sevgilimmiş gibi gösterdi ailesine! Ailesi böyle şeyleri hiç istemiyordu onun! Katıydılar çok ona karşı! Benim sevgilim sandılar Oğuz'u! Oğuz bir gün okul çıkışı beni zorla ıssız bir yere itti, sıkıştırdı! Bir şey yapamadı ama ya o da bir şey yapsaydı bana?
Dünya anlatır onlara her şeyi! Kovar Ahmet Bey onu evden! Dünya gözyaşları içerisinde taksi bekliyordu! Gözyaşları içerisinde içinden ''Amera suçluyum ben de biliyorum, eğer beni izliyorsan şimdi bir yerlerden, affet beni kuzenim?'' derken arkadan hızla bir araba gelir, çarpar ona! Sesi duyar annem ile babam! Şoke olurlar! Vücudu parçalara ayrılmıştı Dünya'nın! Oracıkta ölmüştü!
Böyle olmamalıydı iki kuzen iyi olmalıydık biz hep? Küçükken çok iyiydik seninle ama?
Bana destek olmaya çalışanlar da vardı hep tabii, beni hep sevenler, ailem dışında..
Candan'ım. Bir ara taşınmışlardı şehirden çok üzülmüştüm ama bir yıl sonra neyse ki döndüler. Ona Dünya ve Döndü Hanım olaylarından bahsetmiştim. Çok destek olmuştu bana. İyi geliyordu bana hep Candan'ım..
Aradan günler geçer. Candan gözyaşları içerisinde Beltum Hanım'a ''Yaşam doluydu o ama mahvetti onu çoğu insan Beltum Teyze'm'' derken sarılır ona Beltum Hanım. Gözyaşları içerisinde ona ''Canım kızım seni çok seviyordu Candan'ım'' der. Candan'ım sen çok yaşa, hep iyi insanlar karşına çıksın inşallah..
Altıncı olarak ölümümden Oğuz pisliği sorumlu. Gülümseyerek arkadaşı Selim'e ''Ne yapayım öldüyse öldü Dünya'' der ve içmeye devam ederler..
O da bana saldıracak diye çok korktum. Bana sahip olsaydı zorla? Sen de sorumlusun yine de ama ölümümden, intiharımdan! O günden sonra da hiç pişman olmadın, daha çok azdın! O gün bana bir şey yapamadın çünkü yanımıza birden güvenlik geldi bana bir şey mi oluyor orada diye sordu ben hayır dedim kaçtım oradan. Öyle olmuştu olay..
Çok içer o gün Oğuz. Eve gelir kızlarla ve yakın arkadaşı Selim ile. Soyunmaya başlar Oğuz ile Selim. İçeri geçerler kızları bekliyorlardır! Sarışın kız onların içkilerine bir anda bir şey atar!

5. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!
 

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
Dünyanın kaza sahnesini biran gözümde canlandırdımda.. Dehşett verici! Eline, emeğine sağlık 👏👍
Çok sağ ol. Roman okumak öyledir zaten. İnsan her sahneyi kafasında canlandırmalı. Demek ki sen iyi bir okuyucusun. Çok sağ ol yeniden. :bhr: @Turkuazz da beğenmiş birazdan yorum atar. :D