Amera - 4. Bölüm (Yeni Bölüm)

Amera'nın ölümüne sebep olanlar cezalarını çekiyorlar tek tek. :A

Son 2 bölüm de güzel olmuş, emeklerine sağlık. :D @haluk792

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Çok çok teşekkürler. @Bully :bhr:

3. Bölüm'e de bir yorum yazsaydın ya. :( Her bölümü yorumlasan daha mutlu olurdum. :(

Eline sağlık @haluk792
Bu aralar yoğundum çok bakamadım konulara. Belli başlı konulara tek uğraya bildim. Romanın iyiymiş. İsmi de ilgi çekici. Fotoyu da beğendim.
Kaç bölümlük olacak?

Eline sağlık @haluk792
Bu aralar yoğundum çok bakamadım konulara. Belli başlı konulara tek uğraya bildim. Romanın iyiymiş. İsmi de ilgi çekici. Fotoyu da beğendim.
Kaç bölümlük olacak?
4 bölümü de okudun mu? Çok sağ ol. Biraz uzun hemen bitmeyecek. :bhr: 4 bölüme de ayrı ayrı yorumunu bekliyorum. :love1:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dünyanın kazası'na aşırı üzüldüm duygu içine girebilmemiz romanın kanımıza işlemiş olması buda senin başarın kalemine sağlık @haluk792

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Amera'nın ölümüne sebep olanlar cezalarını çekiyorlar tek tek. :A

Son 2 bölüm de güzel olmuş, emeklerine sağlık. :D @haluk792
Dünyanın kazası'na aşırı üzüldüm duygu içine girebilmemiz romanın kanımıza işlemiş olması buda senin başarın kalemine sağlık @haluk792
Ben toplu olarak hepsi için iyi dedim. Yabancı dizileri de bölüm bölüm değil toplu yorumluyorum hep😊
Çok merak ediyorum yeni bölümü ellerine sağlık
Yeni Bölüm Bu Gece Burada! :bhr::bhr::bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: Bully
Dünyanın kaza sahnesini biran gözümde canlandırdımda.. Dehşett verici! Eline, emeğine sağlık 👏👍
Harika bir bölüm olmuş yine Ah Amera ahh
konu yürürlüğü iyi,anlatış biçiminde iyi geliştirmişsin başarılı :D
Ne demek canım. Emeğe saygı.:D
Tabi hissediyor insan, bir de konusu ağıır olunca daha çok hissediyorsun doğal olarak. :T
Teşekkür ederim @haluk792 çok naziksin.:bhr:
Yeni Bölüm Bu Gece Yayınlanacaktır Bilginize. :bhr::bhr: