Puanın için teşekkürler.Forumun sonu geldi konuları açıldığında nasıl cengaverce meydanlara çıkıp savundun forumu. Forum senin sayende var şuan. Ama nankörlük işte. İnsan oğlu çiğ süt içmiş anacım:!
Puanın için teşekkürler.Forumun sonu geldi konuları açıldığında nasıl cengaverce meydanlara çıkıp savundun forumu. Forum senin sayende var şuan. Ama nankörlük işte. İnsan oğlu çiğ süt içmiş anacım:!
Oy verseydi sonuc degisir miydi merak ediyorum simdi.
Sonuç değişmiyorsa daha iyi hissederiz en azından.Dün konuda boş boş konuşuyordu. Yoksa abilere oy vermemezlik yapacak biri değil. Vermediğini unuttu verdim sandı galiba. Çok üzücü böyle elenmesi.
Adaletli olmuş birileri adaletli olmuş. @sokak sanati@sokak sanati
Türkü sevmem. İlk ikisi biraz iyi ama diğerleri kötüydü. Sorry Buğra.
5 Puan Mihriban
5 Puan Şevval Sam
3 Puan Gezi Bağları
3 Puan Neredesin Sen
2 Puan Sivas'ın yolları
Yorumu türkü değil bu benim görüşüm..Türkü ve pop müziği karşılaştırmak elma ile kediyi karşılaştırmak gibi bir şey.
Türkü türküdür. Rock türünde de söylense, popüler müziğe uygun şekilde de söylense türküdür.
Bi siralama yapsin bakalim, kimin kaderiyle oynamis merak ettim.
@sokak sanati
Türkü sevmem. İlk ikisi biraz iyi ama diğerleri kötüydü. Sorry Buğra.
5 Puan Mihriban
5 Puan Şevval Sam
3 Puan Gezi Bağları
3 Puan Neredesin Sen
2 Puan Sivas'ın yolları
Açgözlü derken anlamadım.Değişiyordu tabi ki? Bazı aç gözlülerin kurbanı oldu @dreamy
Türkü bir yorum çeşidi değil, eser türüdür. Benim görüşüm değil doğrusu bu.Yorumu türkü değil bu benim görüşüm..
Ben ilk seçimin şaka sandım.
Sonuçlardan sonra açıklama yapacağım çok kırıldım bazılarına...@dreamy oyun nasıl olurdu verseydin aslan karşiim
O günde sinirliydimHer hafta bir veriyorsun @mrt-06 'ya. Kanala ihtar göndereceğim.
Senin dediğin bu gibi bişeyTürkü ve pop müziği karşılaştırmak elma ile kediyi karşılaştırmak gibi bir şey.
Türkü türküdür. Rock türünde de söylense, popüler müziğe uygun şekilde de söylense türküdür.
Adaletli olmuş birileri adaletli olmuş. @sokak sanati
Açgözlü derken anlamadım.
Kim bozduysa iyi yapmış, you deserve it...Yılan dilin çıktı yine. Zaten sinirim bozuldu. Ağaya ses yükseltilmez