TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@mesmeso61
5 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
4 Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 Musa Eroğlu - Mihriban
2 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
1 Barış Manço - Gesi Bağları

Tesekkür ederim ya, birdenbire oldu zaten. Arkadasimin arabasi cöpe gitti ama cana gelecegine mala gelsin. Ben sürmüyordum zaten. :D
Benimde geçmişte var trafik kaza mazim ama ben yaya halimleyken. Bu yüzden senelerce korkum vardı boş yolda yaya geçidinden geçecekken.
Allah bir daha yaşatmasın. Dikkatli ol.

• Beğendim
Reactions: kerem
Ortada bi yanlış var keşke düzeltilse. @dreamy 'de düzeltilmesi için hiç bir şey yapmadı. Oyunu hemen gönderse belki anlaşılır olurdu. Neyse sağlık olsun artık.:(
Gelince ifadesini alırız :(
Niye kötü sarkilar seciyorsunuz ya da oy kullanmiyorsunuz o zaman? :A
Bu benim dişinda bir konu. Her zaman oy kullandım. Her zaman yetiştim. Her zaman en iyi şarkıyı seçtim( 😛) ama eledin yine de:A

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Şarkıcılık ve oyunculuğu birbirinden ayırabilecek kadar objektifim. :A Ayrıca Şevval şarkıyı tek başına mı söylemiş belki sadece Kazım Koyuncu için 5 verdim. :A
bf06dedc-b9ba-4bec-abb7-7656a0942609-m.jpg

@mesmeso61
5 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
4 Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 Musa Eroğlu - Mihriban
2 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
1 Barış Manço - Gesi Bağları

Resmen Karadeniz müziğine Şevval Sam'ı onaylamış Trabzon'lu @mesmeso61 :bhr: Umarim elenmez bu şarkı komplolar sonucu.:(

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Benimde geçmişte var trafik kaza mazim ama ben yaya halimleyken. Bu yüzden senelerce korkum vardı boş yolda yaya geçidinden geçecekken.
Allah bir daha yaşatmasın. Dikkatli ol.
Ben sürsem aslinda cok dikkatliyim ama arkadasimin dikkati dagildi herhalde. Ciddi bir kaza degildir ama bir daha sefere ben sürmeden icim rahat etmez herhalde. :D

Gecmis olsun, böyle kazalar anksiyete dahi neden oluyormus, etkielrini atlatmissindir umarim. :(

• Beğendim
Reactions: Dosi