Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.Geçmiş olsun ne kazası? 😳
Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.Geçmiş olsun ne kazası? 😳
Geçmiş olsun...Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.![]()
Bacilar grubu...Ya çok iyi ya çok kötü..
Tek tek eledin/eliyorsun hepsiniNerede o zaman senin asiret? Niye gittiler?![]()
Maşallah puanı bol buldun ellamRica ederim, keske diger yarismacima da 5 verseydim dedim bir an.![]()
Şarkıcılık ve oyunculuğu birbirinden ayırabilecek kadar objektifim.
Çok geçmiş olsun.Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.![]()
O türküyede 1 verilmesi ne bileyim ilginç 😏Ya çok iyi ya çok kötü..
Ya 2 ya 3 puan alıyoruz hep hayırlısı.@tolgab
5 - Musa Eroğlu - Mihriban
4 - Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 - Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
2 - Barış Manço - Gesi Bağları
1 - Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
Vermedim köle@eskici ankete oy verdin mi köle![]()
Tesekkür ederim ya, birdenbire oldu zaten. Arkadasimin arabasi cöpe gitti ama cana gelecegine mala gelsin. Ben sürmüyordum zaten.Geçmiş olsun...
Niye kötü sarkilar seciyorsunuz ya da oy kullanmiyorsunuz o zaman?Tek tek eledin/eliyorsun hepsiniBen niye burdayım sahiden
![]()
@Tolstoyevski teşekkürler ama bu şarkıyı seçmemde payın büyüktü, tam puan bekliyordum.![]()
Oha unutmuşum onu üzücü atmıştım olmamışa çevirdim. 😱 @Tolstoyevski
Bu şarkıyla elenirsen yazık olurGidici olduğumu düşünüyorum.![]()
Vermedim köle![]()
Geldiğimde 9’u geçiyordu zaten çoktan karar verilmiş.Ortada bi yanlış var keşke düzeltilse. @dreamy 'de düzeltilmesi için hiç bir şey yapmadı. Oyunu hemen gönderse belki anlaşılır olurdu. Neyse sağlık olsun artık.![]()