Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.Geçmiş olsun ne kazası? 😳
Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.Geçmiş olsun ne kazası? 😳
Geçmiş olsun...Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.
Bacilar grubu...Ya çok iyi ya çok kötü..
Tek tek eledin/eliyorsun hepsini Ben niye burdayım sahidenNerede o zaman senin asiret? Niye gittiler?
Maşallah puanı bol buldun ellamRica ederim, keske diger yarismacima da 5 verseydim dedim bir an.
Şarkıcılık ve oyunculuğu birbirinden ayırabilecek kadar objektifim. Ayrıca Şevval şarkıyı tek başına mı söylemiş belki sadece Kazım Koyuncu için 5 verdim.
Çok geçmiş olsun.Araba kazasi. Neyse ki emniyet kemerimiz takiliydi ucuz atlattik.
O türküyede 1 verilmesi ne bileyim ilginç 😏Ya çok iyi ya çok kötü..
Ya 2 ya 3 puan alıyoruz hep hayırlısı.@tolgab
5 - Musa Eroğlu - Mihriban
4 - Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 - Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
2 - Barış Manço - Gesi Bağları
1 - Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
Vermedim köle@eskici ankete oy verdin mi köle
Tesekkür ederim ya, birdenbire oldu zaten. Arkadasimin arabasi cöpe gitti ama cana gelecegine mala gelsin. Ben sürmüyordum zaten.Geçmiş olsun...
Anlaşildi bizim aşireti bitirecek olan senmişssin @sokak sanati adeta bir melaikeymiş senin yanında
Niye kötü sarkilar seciyorsunuz ya da oy kullanmiyorsunuz o zaman?Tek tek eledin/eliyorsun hepsini Ben niye burdayım sahiden
@Tolstoyevski teşekkürler ama bu şarkıyı seçmemde payın büyüktü, tam puan bekliyordum.
Oha unutmuşum onu üzücü atmıştım olmamışa çevirdim. 😱 @Tolstoyevski
Bu şarkıyla elenirsen yazık olurGidici olduğumu düşünüyorum.
Vermedim köle
Geldiğimde 9’u geçiyordu zaten çoktan karar verilmiş.Ortada bi yanlış var keşke düzeltilse. @dreamy 'de düzeltilmesi için hiç bir şey yapmadı. Oyunu hemen gönderse belki anlaşılır olurdu. Neyse sağlık olsun artık.