O zaman hafta sonuna kadar bekleyin, o şekilde paranız olur. Bende de para yok, transfer olmuyor oyuncu, kalıyor öyle. Hafta sonu olunca işler değişebiliyor, aynı anda bütün oyuncular gidebiliyor.O da benim gibi meteliksiz kalmış
O zaman hafta sonuna kadar bekleyin, o şekilde paranız olur. Bende de para yok, transfer olmuyor oyuncu, kalıyor öyle. Hafta sonu olunca işler değişebiliyor, aynı anda bütün oyuncular gidebiliyor.O da benim gibi meteliksiz kalmış
İnşallah. Alıp satma terapi gibiydi. Boşluğa düştümO zaman hafta sonuna kadar bekleyin, o şekilde paranız olur. Bende de para yok, transfer olmuyor oyuncu, kalıyor öyle. Hafta sonu olunca işler değişebiliyor, aynı anda bütün oyuncular gidebiliyor.
Sendeki bu şans ile İskandinavya kayar Danimarka ile birleşir mazallahSonra uçaktayken dünyada nükleer bir felaket meydana gelir, güneş filan derken uçakta mahsur kalırız. @Dosi
@Tolstoyevski'de para varsa o senden alır, sen de ondan alırsın, olay biter.
O da benim gibi meteliksiz kalmış
Bunların yine elinde ekmeği var. Bizde o da yok
Elimizdeki son 3-4 milyon ekmeği simgelesin artık, bir iki transferi bizim toplam değerimize eşit olan zengin külüpleri görünce böyle bakıyoruzBunların yine elinde ekmeği var. Bizde o da yok
1.29m kupa maçından geldi yoksa ekmeğimde olmayacaktıElimizdeki son 3-4 milyon ekmeği simgelesin artık, bir iki transferi bizim toplam değerimize eşit olan zengin külüpleri görünce böyle bakıyoruz
Batsın böyle adaletsiz kapitalist düzen, resmen masum masum bakakaldık elimizdeki üç kuruşa sıkıca sığınarak1.29m kupa maçından geldi yoksa ekmeğimde olmayacaktı
Orhan Babadan, Batsın bu dünya dinlemek şart olduBatsın böyle adaletsiz kapitalist düzen, resmen masum masum bakakaldık elimizdeki üç kuruşa sıkıca sığınarak
Yarınki galibiyetle birlikte biraz olsun moral kazanırız. Umarım gece transferler satılır yeter artık 3-4 gün oldu ve birçok takımın transferi yapılıyor bize kuruş yok
Ona sözüm vardı ve evet ikimizde D olduğu için kafa karıştırıcı
Zaten arabesk bataklığına battık kaç gündür hiç almayayım diyeceğim ama gece büyük ihtimalle efkar yine oraya sürükler.. Kaç gündür Selahattin Özdemir’e battım, onu dinlemiş miydin daha önceOrhan Babadan, Batsın bu dünya dinlemek şart oldu
Survivor'ın bitmesine gerek yok. Yarın normale dönerim siz Mikasayı bana layık görmediniz. Yarından itibaren sadece Acun olacak uzun süreli @MasacRE @MEnes @The_Erinch @SherlockSurvivor’ın bitmesini böyle bekliyorum ama maşallah bitecek gibi durmuyor Temmuza kadar...
Neyse survivor’ın başka bir sebepten dolayı yeri ayrıdır ve realite şovları pek sevmesem de saygıda kusur edemem...
Yok onu bilmiyorum. Ben sadece Aydın Aydın bilirim @xdragxxZaten arabesk bataklığına battık kaç gündür hiç almayayım diyeceğim ama gece büyük ihtimalle efkar yine oraya sürükler.. Kaç gündür Selahattin Özdemir’e battım, onu dinlemiş miydin daha önce
Ekmeğinin peşinde olan köpekçiği koyman daha huzur verici olur madem kapitalizme karşıyız ve kapitalist kulüpler eziyor biziSurvivor'ın bitmesine gerek yok. Yarın normale dönerim siz Mikasayı bana layık görmediniz. Yarından itibaren sadece Acun olacak uzun süreli @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Sherlock
Yok Acun'da karar kıldımEkmeğinin peşinde olan köpekçiği koyman daha huzur verici olur madem kapitalizme karşıyız ve kapitalist kulüpler eziyor bizi
Civciv de iyi gerçi. DARK’ı hatırlatıyor malum.
Yok onu bilmiyorum. Ben sadece Aydın Aydın bilirim @xdragxx
Yok Acun'da karar kıldım
Şimdi ben de acıktım görünce birazdan keyif sofrası kurarımAcun diye diye karnımı acıktırdın çünkü ne zaman ismini duysam aklıma lahmacun geliyor 😡🍅