2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi direk isyan etmek yerine detaylı bir şekilde yazman belkide daha iyi olurdu.

Herneyse bende gerekli derslerimi çıkardım zaten.
Amacım isyan çıkarmak olsa olayı uzatırdım ben sadece 0 mesajlı 1 günlük üyelerin oylarıyla böyle bir etkinliğin galibinin belirlenmesinin yanlış olacağını düşündüğümü söyledim ve sonrasında zaten seni de konuya etiketledim.
Sonrasında da konudaki mesajlarımı normal bir şekilde devam ettirdim.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Önce @xdragxx oy verenleri incelesin.
Uygun görüse bakarız Kardeşim.
Üçüncülük olayı şakasına sanırım, yoksa nerede görülmüş finalden sonra üçüncünün belirlendiği ve gerek de yok hem...:A
Bu arada @xdragxx ve @Tolstoyevski

2 filmde yarı finalde 12 oy almış.

Ama Bir grupta 30 diğerinde 29 oy var.
Bence 3.lük olayına hiç gerek yok, ben Godfather'i aşırı seven birisi olarak, eğer sonuç konusunda sıralama yapılacaksa Godfather'in 4.sırada olmasını kabul ediyorum. Godfather'i bir kez daha yarıştırmak ve olası bir farklı mağlubiyetini görmek gerçekten üzerdi beni, bütün filmler bir yana o ve Matrix bir yana. O yüzden yeni bir anket konusu açılırsa gerçekten üzülürüm ve oy bile kullanmayabilirim, Godfather konusunda biraz fazla hassaslık olduğu için sanırım birden üzüldüm ihtimaline bile. Fight Club 3.kabul edilsin. Zaten şampiyon belli olduktan sonra 3 ya da 4'ün önemi yok pek.

Üçüncülük olayı şakasına sanırım, yoksa nerede görülmüş finalden sonra üçüncünün belirlendiği ve gerek de yok hem...:A

Bence 3.lük olayına hiç gerek yok, ben Godfather'i aşırı seven birisi olarak, eğer sonuç konusunda sıralama yapılacaksa Godfather'in 4.sırada olmasını kabul ediyorum. Godfather'i bir kez daha yarıştırmak ve olası bir farklı mağlubiyetini görmek gerçekten üzerdi beni, bütün filmler bir yana o bir yana. O yüzden yeni bir anket konusu açılırsa gerçekten üzülürüm ve oy bile kullanmayabilirim, Godfather konusunda biraz fazla hassaslık olduğu için sanırım birden üzüldüm ihtimaline bile. Fight Club 3.kabul edilsin. Zaten şampiyon belli olduktan sonra 3 ya da 4'ün önemi yok pek.
Şaka yaptım ya zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Bence 3.lük olayına hiç gerek yok, ben Godfather'i aşırı seven birisi olarak, eğer sonuç konusunda sıralama yapılacaksa Godfather'in 4.sırada olmasını kabul ediyorum. Godfather'i bir kez daha yarıştırmak ve olası bir farklı mağlubiyetini görmek gerçekten üzerdi beni, bütün filmler bir yana o ve Matrix bir yana. O yüzden yeni bir anket konusu açılırsa gerçekten üzülürüm ve oy bile kullanmayabilirim, Godfather konusunda biraz fazla hassaslık olduğu için sanırım birden üzüldüm ihtimaline bile. Fight Club 3.kabul edilsin. Zaten şampiyon belli olduktan sonra 3 ya da 4'ün önemi yok pek.
Yeni sinerji avatarımız belli oldu: Tyler Durden ceketi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...