2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok canım daha neler, kutsal filmi Fight Club'u eleyen Titanic'e karşı @xdragxx da nasıl bir etki olmuşsa bende de benzer bir etki olmuş olabilir en fazla itiraf etmek gerekirse :A
Senin hakkını yemem önce Irishman sonrada The Godfather daki çaban gözlerimi kamaştırdı.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Yok canım daha neler, kutsal filmi Fight Club'u eleyen Titanic'e karşı @xdragxx da nasıl bir etki olmuşsa bende de benzer bir etki olmuş olabilir en fazla itiraf etmek gerekirse :A
Üzücüydü :( Ama bir yandan iyi oldu Hababam zaten Fight Club'ı parçalardı Titanic'i parçaladığı gibi :A

• Güldürdün
En favori üye etkinlikleri oluyo abi mesela o galiba 1 ay falan sürüyo bu dediğim kural asıl o etkinliklerde uygulanmalı :D Sonradan üye olup en favori üyede oy kullanan yeni bir üyeyi linç ederler ne biliyorsun da bir de oy kullandın diye mesela :A
Çok güzel örnek verdin..
Biri sonradan gelip mesela bu en güzel Türkçeyi kullanan üye dese.. Bu soruyu sorup,oyunu sorgularsın ama
Burada Bir Tarafta Titanik bir Tarafta Hababam Sınıfı..

Anladığını düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Çok güzel örnek verdin..
Biri sonradan gelip mesela bu en güzel Türkçeyi kullanan üye dese.. Bu soruyu sorup,oyunu sorgularsın ama
Burada Bir Tarafta Titanik bir Tarafta Hababam Sınıfı..

Anladığını düşünüyorum.
Bak öyle düşündüğün zaman haklısın. Ama birisinin sırf bu etkinlik için fake üyelik açmadığını nasıl bileceksin ya da arkadaşlarına açtırmadığını işin bir de bu boyutu var maalesef.

Ah ah...

uui27k.gif

Ne demişler, efsanelerin ödüle hiçbir zaman ihtiyacı olmamıştır zira onların ödülü kalplerde çoktan verilmiştir... (kim demiş bilmiyorum ama demişlerdir illa ki :A )

72ZG.gif

Üzücüydü :( Ama bir yandan iyi oldu Hababam zaten Fight Club'ı parçalardı Titanic'i parçaladığı gibi :A

Peki finalde Hababam Sınıfı Vs Fight Club olsaydı; bu profil fotoğrafıyla sinerjiyi güçlendirip aynı görüştü olur muydun yoksa Tyler Durden şov mu yapardın doğruyu söyle :A

Bak öyle düşündüğün zaman haklısın. Ama birisinin sırf bu etkinlik için fake üyelik açmadığını nasıl bileceksin ya da arkadaşlarına açtırmadığını işin bir de bu boyutu var maalesef.
Bu arada ufak bir ayrıntı... En çok kırıldığım kişi sensin verdiğin tepkilerle en baştaki.
Onuda bilmeni istiyorum.

Direk suçlar gibi yazmadan bu şekillerde daha detaylıca olaya girmeni beklerdim.

Bunuda arada belirtmek istedim.

3.4.cülük için Fight Club vs Godfather açalım mı? :A
Sakın diyeyim aman :A

Böyle filmlerin yarıştırılması bile hoş değil zira, hiç gerek yok yeni bir savaşa ve üzülürüm eğer üçüncülük konusu açılırsa :bhr: @The_Erinch

Üçüncülük konusu yarı finaldeki oylardan hesaplanabilir, ki zaten Fight Club daha fazla oy aldı herhalde, onun olsun üçüncülük ben kabulüm. :A

• Güldürdün

Böyle filmlerin yarıştırılması bile hoş değil zira, hiç gerek yok yeni bir savaşa ve üzülürüm eğer üçüncülük konusu açılırsa :bhr: @The_Erinch

Üçüncülük konusu yarı finaldeki oylardan hesaplanabilir, ki zaten Fight Club daha fazla oy aldı herhalde, onun olsun üçüncülük ben kabulüm. :A
Godfather kazanır bence :A

• Güldürdün

Önce @xdragxx oy verenleri incelesin.
Uygun görüse bakarız Kardeşim.

Bu arada ufak bir ayrıntı... En çok kırıldığım kişi sensin verdiğin tepkilerle en baştaki.
Onuda bilmeni istiyorum.

Direk suçlar gibi yazmadan bu şekillerde daha detaylıca olaya girmeni beklerdim.

Bunuda arada belirtmek istedim.
Ben seni etiketledim direkt zaten bu konuyu konuşalım diye. Aslında yine bu şekilde anlaşılacağımı düşünmüştüm ama mesajlarım yanlış anlaşılmış olabilir.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Godfather kazanır bence :A
Eğer Godfather kazanır diyorsan senin için daha kötü olacağı için gerek yok, hayır Fight kazanır diyorsan zaten öyle olacağı için gerek yok doğrudan 3.kabul edelim olsun bitsin ama hiç gerek yok. :A

• Güldürdün
Eğer Godfather kazanır diyorsan senin için daha kötü olacağı için gerek yok, hayır Fight kazanır diyorsan zaten öyle olacağı için gerek yok doğrudan 3.kabul edelim olsun bitsin ama hiç gerek yok. :A
Forumda Fight Club seven pek yok ya :A Yine yarı finale çıkması da başarı :A

• Güldürdün
Ben seni etiketledim direkt zaten bu konuyu konuşalım diye. Aslında yine bu şekilde anlaşılacağımı düşünmüştüm ama mesajlarım yanlış anlaşılmış olabilir.
Dediğim gibi direk isyan etmek yerine detaylı bir şekilde yazman belkide daha iyi olurdu.

Herneyse bende gerekli derslerimi çıkardım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...