- Reaksiyon puanı
- 114,207
- Puanı
- 1,060
Kördüğüm oldu herşey )Neyi bilmiyorsun ve ben neyi bilmiyorum konu neydi dün ne yedim hiç hatırlamıyorum ))
Kördüğüm oldu herşey )Neyi bilmiyorsun ve ben neyi bilmiyorum konu neydi dün ne yedim hiç hatırlamıyorum ))
Boşver zamanını boşa götürme. Ben 6 bölüm zor izledim. Resmen işkenceydi
Çok fazla konuşuluyor dizi sosyal medyada bilmiyorum bi ara bir dizi bulursan ona karşılık takip yapmayı kabul edebilirizBoşver zamanını boşa götürme. Ben 6 bölüm zor izledim. Resmen işkenceydi
Ben sadece gerçekleri konuşuyorum
Yabancı dizi olarak Sherlock izleyebilirsin😊Çok fazla konuşuluyor dizi sosyal medyada bilmiyorum bi ara bir dizi bulursan ona karşılık takip yapmayı kabul edebiliriz
Oda başarılı dizi fırsatını bulursam ilk o diziyi bakabilirimYabancı dizi olarak Sherlock izleyebilirsin😊
Gerçek diye düşündüğün şeyler, aslında hiç yaşanmamış olabilir... Başka bir zamanda yaşanmış olabilir... Hiç dejavu olmadın mı? Dark öyle bir şey işte....Ben sadece gerçekleri konuşuyorum
Ben çok beğendim 😊Oda başarılı dizi fırsatını bulursam ilk o diziyi bakabilirim
Beğenmedim. Herkesin zevki ayrı😊Gerçek diye düşündüğün şeyler, aslında hiç yaşanmamış olabilir... Başka bir zamanda yaşanmış olabilir... Hiç dejavu olmadın mı? Dark öyle bir şey işte....
Neyseki hoşgörülü bir şekilde kabulleniyoruz örgütsel misyonumuz gereği o yüzden sorun yok. Bizde ısrar var teklif yok sonuçta slogan gereği... @SherlockBeğenmedim. Herkesin zevki ayrı😊
Bu arada la ca se da papel 2 bölüm sonra ilk sezon bitiriyorum.onun dışında The witcher,Atiye dizilerini bakmayı düşünüyorum 😊Hatırlamıyorum 😱
Dur bakayım
Tamamdır. Düşün artık yakamdan o konuda )Neyseki hoşgörülü bir şekilde kabulleniyoruz örgütsel misyonumuz gereği o yüzden sorun yok. Bizde ısrar var teklif yok sonuçta slogan gereği... @Sherlock
İlk fırsatta ona bakabilirim sıralamada ilk sıraya aldım fırsatını bulunca bakacağım 😊@Turkuazz sadece 13 bölüm (4 sezon yani her sezon az bölüm toplam 13)
Ben izlemedim son yazdığın 2 diziyi. Artık ara verdim dizilere.Bu arada la ca se da papel 2 bölüm sonra ilk sezon bitiriyorum.onun dışında The witcher,Atiye dizilerini bakmayı düşünüyorum 😊
Epeydir bende bakmıyorum aslında.ama senin dediğin dizi Sherlock ona bakmaya çalışırım 😊Ben izlemedim son yazdığın 2 diziyi. Artık ara verdim dizilere.
İlk fırsatta ona bakabilirim sıralamada ilk sıraya aldım fırsatını bulunca bakacağım 😊