2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besoyu ben de çağırdım ama konuya uğrama zahmetinde bulunmadı :A

O öyle. Son dönemde bi değişti. Sanki 10 saniyesini ayırsa ölecek. Ama sana ihanet fırsatını kaçıracaģını düşünmüyorum. Büyük bir vaatte bulundum. Sever ihanet etmeyi Beso:A

• İlginç
Reactions: xdragxx
Titanic, The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, İnception, Forrest Gump, Fight Club, Godfather gibi sinema tarihine damga vurmuş kült filmler karşışında hababam sınıfının en iyi film seçildiği forumda daha fazla kalmak istemiyorum. Hepinize elveda...
Ekli dosyayı görüntüle 83977

Sen bu yarışmayı farklı anlamışsın galiba en iyi film değil iz bırakan filmi seçiyoruz burda @Özgür de dediği gibi biz akademi jüri üyesi değiliz bize göre hangisi ise oyumuzu veriyoruz saydığın filmler kötü filmler değil ama Hababam filmi Türk sinemasına İnek Şabanıyla Güdük Necmisiyle Adile naşitiyle Damat Feritiyle damga vurmuş bir filmdir yıllar geçmesine rağmen hala aynı sevgiyle izleniyorsa buda kanıtıdır zaten o yüzden bence asıl Hababamın seçilmesi daha uygun bir seçim olduğunu düşünüyorum ben :D

• Harika
Reactions: Dosi and xdragxx
Neyse ki Titanic'in bu filmden daha üstün olduğu her şekilde tescillendi için basit bir anketi kazanmazsa da olur. :Z
ismail-abi-gif-14.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...