Yapma ))
Yapacağım... ))
Eyvah... )
Yapma ))
Yapacağım... ))
Sanki uzun zamandır forumda değildin. Gerçi son zamanlarda aktifliğin azaldı.Senin bu takıntılarını özlemişim Dicle'de okuyorum Araf beyciğim
Yine başladık hainliğe... )Eyvah... )
Yine başladık hainliğe... )
Yapmadan duramıyoruz... ))Seviyoruz bu işi... )
Utku beyciğim ve sayın Gs'li dostum hala 3. sezonda takılıyorlar... Kanımı donduruyorlar...
İşimiz gücümüz var kardeşim )Yapacağım... ))
Vize ödevleri sağolsun )Sanki uzun zamandır forumda değildin. Gerçi son zamanlarda aktifliğin azaldı.
Utku beyciğim siz nerdesiniz acaba dizide
@MEnes harici soruyorum, hanginiz bitirdi diziyi?
@Sherlock, @MasacRE ve @Maskeli Fedai söz sizde. @MEnes zaten bitirmiştir, ona sormaya gerek yok.
@Sherlock adaşımla dün akşam saatlerinde eş zamanlı izledik final bölümünü... Diğerleri elbette bitirmedi...
Ben Enes yoldaşlarımı şu şekilde takip edebildim ancak bu serüven boyunca... @Tolstoyevski @DosiUtku beyciğim ve sayın Gs'li dostum hala 3. sezonda takılıyorlar... Kanımı donduruyorlar...
Yaktınız mı bana Şerlok beyciğim...Ulan yine kendimi kötü hissettim, söylemeyin böyle şeyler Utku beyciğim...
Senin adına çok üzüldüm ama yapacak bir şeyimiz yoktu be yoldaşım, biz yamyamdık ve hep öyle olacaktık...
Yaktınız mı bana Şerlok beyciğim...
Bugün itibariyle bu muhteşem yolculuk bitmiştir yoldaşlarım. Ne diziydi ama @MasacRE @Sherlock @MEnes @Araf1x1
Mini dizinin devamı şeklindeydi. Dizi insana bir şekilde gerilimi hissettirmeyi seviyor.
Bu bölüm de insanların Cylon'lardan kaçmak için 33 dakika da bir sıçrama yaptığını öğrendik. Bu sahneler gayet heyecanlı ve gerilimliydi.
Öte yandan bir gemiyi de Cylon tehditi yüzünden yok etmek durumunda kaldılar. Oradaki doktor başkanla görüşmek istiyordu. Acaba Gaius'un hain olduğunu biliyor muydu ?
Number Six ve Gaius arasındaki sahneler de beni benden alıyor
8/10
Sayın Gs'li dostuma bak, bize o kadar sövdü bir hafta sonra kendi de bitirdi. Hainku kaçıncı bölümde kim bilir, seneye falan o da bitirir inşallah. Dizi bitirme hızı konusunda oluşan itibarımızı zedeliyor kendisi...
Beğendin mi Hainli Fedai, 3-5 yorum yap. (Yapmadı. )
Bu SABAR eserini bitirdiğim için kendimi çok iyi hissediyorum Hüzünlü bir mutluluk varKaşla göz arasında diziyi bitirdi.
Kütük dostum..
Bu SABAR eserini bitirdiğim için kendimi çok iyi hissediyorum Hüzünlü bir mutluluk var