YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBak bunu bilmiyordum.![]()
YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBak bunu bilmiyordum.![]()
Bence yönetim olarak kontrol etmeniz gerekir. Sırf bu etkinlikte oy kullanmak için üye olanlarda var. İlginç😊Bak bunu bilmiyordum.![]()
Ver oyunu HS'ye, yap şovunu.Bak bunu bilmiyordum.![]()
Verdim hatta konuya da yazdım.Ver oyunu HS'ye, yap şovunu.![]()
Yaptı bileVer oyunu HS'ye, yap şovunu.![]()
Adalet mi? Bu forumdan gideli çok oldu o kelime...Yaptı bileŞu adaletsiz 2 oy da silinirse farkı açmış olacağız
![]()
Getiririz o zamanAdalet mi? Bu forumdan gideli çok oldu o kelime...![]()
Bence yönetim olarak kontrol etmeniz gerekir. Sırf bu etkinlikte oy kullanmak için üye olanlarda var. İlginç😊
Verdim hatta konuya da yazdım.![]()
Yaptı bileŞu adaletsiz 2 oy da silinirse farkı açmış olacağız
![]()
Adalet mi? Bu forumdan gideli çok oldu o kelime...![]()
Bu etiket gelmediEn Favori Şarkı 2019 | Çeyrek Final | D Grubu
Ekli dosyayı görüntüle 84568
Unutulmayacak olan rekabeti kayda geçirelim.
@Dosi, @denizz19, @Bully, @The_Erinch, @Sherlock, @dreamy, @sokak sanati, @bazinga, @12.Adam, @Turkuazz, @kerem, @xdragxx, @haluk792, @Özgür, @Hachiko, @Maskeli Fedai, @Felon, @eskici, @Ahmed, @gözlemci, @Yiğitt, @Tolstoyevski, @serhatt, @Emre Ozansoy, @alperuz.
Bu rekabeti unutmamak için buraya da atayım dedim. Oylama zaten değişiyor.
Anket bitince YapabilirdinBu rekabeti unutmamak için buraya da atayım dedim. Oylama zaten değişiyor.![]()
Yahu zaten beraberlik etki etmez ki.Anket bitince Yapabilirdinacelen yoktu
![]()
Sana bir sürü kişi tepki gösterdik demek ki ediyorYahu zaten beraberlik etki etmez ki.![]()
Bir mesaja sadece ismi Emre olanların ifade bırakması.
@emrecnn @Emre Ozansoy @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 84561
Sadece oy kullananları etiketledim çünkü, o yüzden yok.Sana bir sürü kişi tepki gösterdik demek ki ediyoro değilde Buray'a garanti oy verecek biri senin etiket listende yok. Yazık oldu
![]()
Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar olduSadece oy kullananları etiketledim çünkü, o yüzden yok.
Bir de bu kadar sadece sen tepki gösterdin. Bozmaya çalışıyorsun sürekli.![]()