Göremedim, hiç hatırlamıyorum nedenseOnun aşağısında var cevabım artı 100 kere açıkladım nickimin sebebini
Dur birazdandan SS ile gelirim
Göremedim, hiç hatırlamıyorum nedenseOnun aşağısında var cevabım artı 100 kere açıkladım nickimin sebebini
Dur birazdandan SS ile gelirim
Buyur YiğitHiç sormadım Dosi ne demek, sonundaki mosi ne demekti? Hiç aydınlatılmadı buralar?
Tövbe tövbe. Neyse ki terlik falan yazmamış .ss
Tam anlamıyla %95 aynen böyle oldu ben forumu yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında keşfetmiştim. Reyting sonuçlarına bakardım tek. Survivor yorum konusunu 2013te keşfettim gliba ama 2014te daima düzenli bakardım. Çok tereddüt ettim acaba üye olsam mı sonra 10 Mart 2015 tarihinde bir kaç fatura ödedikten sonra (o dos oyüzden oradaydı) üye oldum ve sonra 1 hafta sonrasında ilk mesajı yazmıştım 1 sene sonrasında forumun başka bölümleri olduğunu keşfettim
Terilili gibi birşey olurdu ozamanTövbe tövbe. Neyse ki terlik falan yazmamış .ss
Zamanında üye olsaydın eğer, en eski üyelerden olacaktın belki de.Tam anlamıyla %95 aynen böyle oldu ben forumu yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında keşfetmiştim. Reyting sonuçlarına bakardım tek. Survivor yorum konusunu 2013te keşfettim gliba ama 2014te daima düzenli bakardım. Çok tereddüt ettim acaba üye olsam mı sonra 10 Mart 2015 tarihinde bir kaç fatura ödedikten sonra (o dos oyüzden oradaydı) üye oldum ve sonra 1 hafta sonrasında ilk mesajı yazmıştım 1 sene sonrasında forumun başka bölümleri olduğunu keşfettim
Facebooktan takip ediyordum dizi haberlerini. Geçenlerde bazinga'ya belirtmiştim hatta. Ben oradan yazmıştım ona üyelikten çok çok önce ve hatta yeni üye olduğumda 'admin beni hatırladınız mı faceden size şu soruyu sormuştum' tarzı bir mesajım varZamanında üye olsaydın eğer, en eski üyelerden olacaktın belki de.
Tabii o aralar çok gençtin, şimdi artık o yaşları çoktan aştın.Facebooktan takip ediyordum dizi haberlerini. Geçenlerde bazinga'ya belirtmiştim hatta. Ben oradan yazmıştım ona üyelikten çok çok önce ve hatta yeni üye olduğumda 'admin beni hatırladınız mı faceden size şu soruyu sormuştum' tarzı bir mesajım var
Bu işler parayla değil sırayla. Sıra sana da gelecek. Sen de yaşlanacaksınTabii o aralar çok gençtin, şimdi artık o yaşları çoktan aştın.
Ruhu genç tuttuktan sonra yaşlanmak sadece bir sayı.Bu işler parayla değil sırayla. Sıra sana da gelecek. Sen de yaşlanacaksın
Noktalardan derken? Tam anlamadım edit: Şimdi nota demiş olduğunu farkettim do re mi sen editlemişsin yazını@Dosi ben de üyelik nickini yazarken notalardan etkilenmiş galiba diye düşünmüştüm.
Yoo hiç aklıma gelmemişti.Ben hiç öyle düşünmemiştim, benim aklıma direkt bilgisayarla ilgili olan bir şey gelmişti. İşletim sistemi olur, komut dosyası olur, o tarz.
Y
Muhtemelen bilgisayar mühendisi olan @bazinga'nın aklına da bu gelmiştir.
Gerçi kullanıcı adlarını sorguladığını hiç sanmıyorum.Yoo hiç aklıma gelmemişti.
Alay mı buDosimosi daha iyiymiş ya sjsjsjsjs
Yok ya baya şirin bi nickmişAlay mı bu
2 sene sonra değiştirdim tabi ilk bir buçuk sene çok aktif dolanmadım o isim ile
bu arada Dosi isminde bir otel varmış Türkiye'de çok yönlü bir kullanıcı isim uydurmuşumYok ya baya şirin bi nickmiş