Genelde 33-34 kisi oluyordu, bende sasirdim.Sabaha kadar açıklanır artık
Genelde 33-34 kisi oluyordu, bende sasirdim.Sabaha kadar açıklanır artık
SüperBu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim. @Ahmed @bazinga @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
İnşallah iyi bir şeydir bu.Bu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim. @Ahmed @bazinga @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash
Noluyor korkuyorum bu hafta zaten.Sırrı bozma
Çünkü ara ara uğrayacağım konuya meşgul bir insan olduğum içinSonuçlar bitene kadar. Neden sordun?
Çok güzel türküler var bence kesinlikle bu kategori olmalı.Bu arada Türküler secenegi @Özgür'ün fikriydi, tesekkür ettim. Bakalim secilecek mi.
1'i bastık @xBUGRAxSırrı bozma
Senin fikrini soran olmadıÇok güzel türküler var bence kesinlikle bu kategori olmalı.
Elenmezsin umarım canım. Hayırlısı.Noluyor korkuyorum bu hafta zaten.
Hain... Eksik kalmıştın geldin tam oldu.Senin fikrini soran olmadı
Tamamdır ona veriyorum oyumu.Türküler fena olmaz.
Sertab kaç aldı?@kerem 'in oyları ile başlıyoruz
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun... Unutursun...
∞
5p) Şebnem Ferah - Hoşçakal (Muhteşem. Sertab'tan sonra tabii. )
4p) Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı (Kibariye'nin yorumu daha iyiydi, havaya girdim ama yetersiz. )
2p) Erkin Koray - Çöpçüler (Recaptan kırdım, klipli videosu vardı ve ikinci parttaki nakarat daha iyiydi )
2p) Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Kötü bir tercih, o kadar şarkı arasından hemde. Neden?)
1p) Yalın - Ki Sen (Yalın çocuk şarkıcısı gibi ciddiye alamıyorum onu bir türlü, geçen sezon da aynı puanı aldı zaten. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Benim puan kaç anlamadım. @kerem@kerem 'in oyları ile başlıyoruz
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
∞
4p) Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı (Kibariye'nin yorumu daha iyiydi, havaya girdim ama yetersiz. )
2p) Erkin Koray - Çöpçüler (Recaptan kırdım, klipli videosu vardı ve ikinci parttaki nakarat daha iyiydi )
2p) Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Kötü bir tercih, o kadar şarkı arasından hemde. Neden?)
1p) Yalın - Ki Sen (Yalın çocuk şarkıcısı gibi ciddiye alamıyorum onu bir türlü, geçen sezon da aynı puanı aldı zaten. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Sunucu zevksizmiş @Bully@kerem 'in oyları ile başlıyoruz
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
∞