6 canim.Benim puan kaç anlamadım. @kerem
Senin en büyük antin olmaya devamHain... Eksik kalmıştın geldin tam oldu.
Ne ettim be sana.Senin en büyük antin olmaya devam
Teşekkürler harikasın. @kerem@kerem 'in oyları ile başlıyoruz
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun... Unutursun...
∞
5p) Şebnem Ferah - Hoşçakal (Muhteşem. Sertab'tan sonra tabii. )
4p) Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı (Kibariye'nin yorumu daha iyiydi, havaya girdim ama yetersiz. )
2p) Erkin Koray - Çöpçüler (Recaptan kırdım, klipli videosu vardı ve ikinci parttaki nakarat daha iyiydi )
2p) Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Kötü bir tercih, o kadar şarkı arasından hemde. Neden?)
1p) Yalın - Ki Sen (Yalın çocuk şarkıcısı gibi ciddiye alamıyorum onu bir türlü, geçen sezon da aynı puanı aldı zaten. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Katılıyorum Oldukça zevksiz oylarSunucu zevksizmiş @Bully
@kerem Yalın kırmızı çizgimiz @xBUGRAx@kerem 'in oyları ile başlıyoruz
Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti
Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun... Unutursun...
∞
5p) Şebnem Ferah - Hoşçakal (Muhteşem. Sertab'tan sonra tabii. )
4p) Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı (Kibariye'nin yorumu daha iyiydi, havaya girdim ama yetersiz. )
2p) Erkin Koray - Çöpçüler (Recaptan kırdım, klipli videosu vardı ve ikinci parttaki nakarat daha iyiydi )
2p) Candan Erçetin - Gamsız Hayat (Kötü bir tercih, o kadar şarkı arasından hemde. Neden?)
1p) Yalın - Ki Sen (Yalın çocuk şarkıcısı gibi ciddiye alamıyorum onu bir türlü, geçen sezon da aynı puanı aldı zaten. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Sanane be. ss@Bully tamam sana kırmızı çok yakışıyor ama her şeye de olmamış atma be kardeşim
Çarpılacan az kaldı.100 kere dedim ben yalin ayak sevmiyorum diye. @xBUGRAx
MS finalinde yaptığın ihanet..Ne ettim be sana.
Yalın'a çocuk şarkıcısı dedi, 1 verdi diye atmış olabilirim?@Bully Sertaba yüksek verdi diye herkese neden olmamış attın?
Bilmiyorum belki de Yalin 1. olur ben kendi puanimi verdim.Çarpılacan az kaldı.