- Reaksiyon puanı
- 114,171
- Puanı
- 1,060
Tesekkürler.Geçmiş olsun. Hit olamayandan kasıt ne tam olarak.
Tesekkürler. Bugünü de atlatalim da.Geçmiş olsun canım.
Sonuclari görürken ilk kez bugün heyecanlandim bende nedense. Neyse son puan durumundan sonra anlarsin.Zehirli okum sana yönelikti 😱 @kerem
Tahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine. Bekliyoruz heyecanla.Tesekkürler. Bugünü de atlatalim da.
Kiran kirana bir rekabet var bugün. Sampiyonlar ligi gibi oluca.
Bu yarışma hala devam ediyor mu aman hangi paçoz lar yarışıyor Allah bilir @Çiğdem @sokak sanati aman pırt
Videosu 1M izlenmemiş netD yada vevo şarkıları diye düşün
Tesekkürler.
En fazla 1 milyon tiklanan ve pek bilinmeyen sarkilardan bahsediyoruz.
Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.
Eski olanlari ayrica gözden gecirmeliyiz zaten, ama onlarin da toplaminin max. 1m olmasi lazim.Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.
Ya zaten sayılar azaldıkça kıran kırana geçecek. Bu hafta öyle açık ara fark hissetmedim. Düşün 1 ve 6 puanım arasındaki fark 5 puan sadece ve başka bir jüri tersini oylasa aynı puan olunuyor.Sonuclari görürken ilk kez bugün heyecanlandim bende nedense. Neyse son puan durumundan sonra anlarsin.
Yok o zaman biraz bilindik oluyor ya. Biraz zorlayalim yarismacilari. 5 sarki secilecek zaten. .AHayır resmi kanalda 1M izlenmemiş olması gerekiyor.1M çok az ama hepsi berbattır bari 5M olsa @kerem
Ki SenTahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine. Bekliyoruz heyecanla.
Aynen ben de bunu yazacaktım anlamsız bir kategori gibi geldi bana ama 9 oy çıkmış.Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.
Sırrı bozmaKi Sen
Tahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine. Bekliyoruz heyecanla.
Bu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim. @Ahmed @bazinga @xBUGRAx @mrt-06 @ForumdashKi Sen
Sabaha kadar açıklanır artıkBu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim. @Ahmed @bazinga @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash