Tesekkürler.Geçmiş olsun.Hit olamayandan kasıt ne tam olarak.
![]()
Tesekkürler. Bugünü de atlatalim da.Geçmiş olsun canım.![]()
Sonuclari görürken ilk kez bugün heyecanlandim bende nedense.Zehirli okum sana yönelikti 😱 @kerem
Tahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine.Tesekkürler. Bugünü de atlatalim da.
Kiran kirana bir rekabet var bugün. Sampiyonlar ligi gibi oluca.![]()
Bu yarışma hala devam ediyor mu aman hangi paçoz lar yarışıyor Allah bilir@Çiğdem @sokak sanati aman pırt
![]()
Videosu 1M izlenmemiş netD yada vevo şarkıları diye düşün![]()
Tesekkürler.
En fazla 1 milyon tiklanan ve pek bilinmeyen sarkilardan bahsediyoruz.![]()
Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.![]()
Eski olanlari ayrica gözden gecirmeliyiz zaten, ama onlarin da toplaminin max. 1m olmasi lazim.Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.![]()
Ya zaten sayılar azaldıkça kıran kırana geçecek. Bu hafta öyle açık ara fark hissetmedim. Düşün 1 ve 6 puanım arasındaki fark 5 puan sadece ve başka bir jüri tersini oylasa aynı puan olunuyor.Sonuclari görürken ilk kez bugün heyecanlandim bende nedense.Neyse son puan durumundan sonra anlarsin.
![]()
Yok o zaman biraz bilindik oluyor ya. Biraz zorlayalim yarismacilari. 5 sarki secilecek zaten. .AHayır resmi kanalda 1M izlenmemiş olması gerekiyor.1M çok az ama hepsi berbattırbari 5M olsa @kerem
![]()
Ki SenTahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine.Bekliyoruz heyecanla.
![]()
Aynen ben de bunu yazacaktım anlamsız bir kategori gibi geldi bana ama 9 oy çıkmış.Ayrı ayrı birkaç videoyu toplayınca milyonu geçenler oluyor sayılır mı.![]()
Sırrı bozmaKi Sen![]()
Tahmin edebiliyorum, şarkılar yakındı zaten birbirlerine.Bekliyoruz heyecanla.
![]()
Bu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim.Ki Sen![]()
Sabaha kadar açıklanır artıkBu arada oylamada rekor katilim oldu, yaklasik 38-39 kisi oy kullandi sanirim.@Ahmed @bazinga @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash