OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham, Manchester United ve Arsenal karşısında yarışmak imkansız. :A
1590404480871.png

En azından bu konuda ilk 5'tesin. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Onun pek bir şey ifade ettiği söylenemez maalesef. :A
@MEnes arşa çıkmaya başladı. Kaşla göz arasında Manchester United'ı geçecek ama oyuncu sayısı az. Adam bunu yapmak için oyuncularından da ödün veriyor. Arsenal eskisi gibi değil, kendini geri çekti bu konuda sanırım. Hızla yükselen bir Everton var, bütün oyuncuları silip süpüren bir Everton. Sürpriz bir şekilde seni de geçti ve daha da yükselecek gibi görünüyor. :A

@Turkuazz, @MEnes, @secquin, @Polat Şaşmaz.

@MEnes arşa çıkmaya başladı. Kaşla göz arasında Manchester United'ı geçecek ama oyuncu sayısı az. Adam bunu yapmak için oyuncularından da ödün veriyor. Arsenal eskisi gibi değil, kendini geri çekti bu konuda sanırım. Hızla yükselen bir Everton var, bütün oyuncuları silip süpüren bir Everton. Sürpriz bir şekilde seni de geçti ve daha da yükselecek gibi görünüyor. :A

başka türlü takviye yapamayacağım @Araf muslerayı satışa çıkardım

• Güldürdün
Reactions: Araf
başka türlü takviye yapamayacağım @Araf muslerayı satışa çıkardım
En iyisini yapmışsın. Sağlam bir transfer bütçesi çıkar ortaya, sağlam transferler yap. Sağlam transfer değil yalnız, sağlam transferler yap. Har vurup harman savurma, dikkat et. :)

Dengeleme yapacağım ama oyuncu sayısı azaldı dediğin gibi. :A O konuda bir şeyler düşünüyorum henüz tam düşündüğüm noktada değiliz... :A

• Güldürdün
Dengeleme yapacağım ama oyuncu sayısı azaldı dediğin gibi. :A O konuda bir şeyler düşünüyorum henüz tam düşündüğüm noktada değiliz... :A
Yüksek fiyata sat bir futbolcunu, iki üç yetenekli oyuncu transfer et ve dengele sayıyı. Rotasyonda kullanırsın. :A

• Güldürdün
Düşüncem tam bu yöndeydi genç ve potansiyel içerenlerden rotasyon yapacağım, bugün yarın bir dengeleme gelir. :A
@bazinga kaşiften Joao Felix'i getirdi (aslında ben de getirmiştim de, para çıkışmamıştı), şimdi gücü çok yükseldi. Genç ve yetenekli olanı getir, gerisi kolay. :D

• Beğendim
@bazinga kaşiften Joao Felix'i getirdi (aslında ben de getirmiştim de, para çıkışmamıştı), şimdi gücü çok yükseldi. Genç ve yetenekli olanı getir, gerisi kolay. :D
Zaten benim yaş ortalaması baya düşük. Orta sahada 26 yaş üstünde adam yok resmen. :A Süperstarlarda biraz yüksek yaşta oyuncular aldım ama eldekileri de göndermedim tam. Hep kullandıklarım duruyor, yani bu yüzden ilk 18'deki tüm topçular 90 üzeri olmuş oldu. :A Hem kapitalizme öncülük edip hem de duygusal bağ kurduğum oyuncuları elde tutuyorum, idman yaptırıp yükseltiyorum. Hal böyle olunca çok güçlü oluyoruz işte... :A

• Güldürdün
Zaten benim yaş ortalaması baya düşük. Orta sahada 26 yaş üstünde adam yok resmen. :A Süperstarlarda biraz yüksek yaşta oyuncular aldım ama eldekileri de göndermedim tam. Hep kullandıklarım duruyor, yani bu yüzden ilk 18'deki tüm topçular 90 üzeri olmuş oldu. :A Hem kapitalizme öncülük edip hem de duygusal bağ kurduğum oyuncuları elde tutuyorum, idman yaptırıp yükseltiyorum. Hal böyle olunca çok güçlü oluyoruz işte... :A
Benim oyuncular 80 üzeri de, tamamını 90 üzeri yapmadım. 80 olup da, işe yarayan da oluyor. :D

Aslında mesele gücü değil, işe yarayıp yaramadığı. 90 üstü olup işe yaramayan da çıkacak. :D

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...