Neyin ayıbı?Kendi ayıbını kendine saklasanda olurdu. Bilmemize gerek yoktu.
Neyin ayıbı?Kendi ayıbını kendine saklasanda olurdu. Bilmemize gerek yoktu.
Neyin ayıbı?
Yok yok benim değil Bende de ilk 10'a girer 1.filmi o ayrı da Imdb'deGodfather'ın film listende 2. Sırada yada 4. Sırada olmasının ayıbı.
Yok yok benim değil Bende de ilk 10'a girer 1.filmi o ayrı da Imdb'de
TeşekkürlerBayramda olamıcamdan oyladım yeni gördüm @The_Erinch tekrardan emeklerine sağlık
Hoşgeldin Kardeşim 🤗Hababam Sınıfı
Senin filmleri @Sherlock yazdı sanırım. Ama o yazmamış olsaydı ben de yazardım tabi
Godfather ile Fight Club'un buralara gelmesi bile şaşırtıcı Şerlok beyciğimAcımadım yazdım ancak gördüğüm tablo karşısında hüzünlenmedim değil Utku beyciğim. @Tolstoyevski
Demin ben de bunu paylaşacaktım ama uzundur diye kısa versiyonlarını paylaştım, ki hemen ardından nokta atışını yapmışsın... Yine kalp kalbe gelmişiz....
@Tolstoyevski 30 oy ortalaması ile gidiyoruz anketlerde... bence @Sherlock @MasacRE ile bu işi çözebilirsiniz 😉
@Dosi ve ben son güne artık.
Gerçektende karar veremedim genüz.
Godfather ile Fight Club'un buralara gelmesi bile şaşırtıcı Şerlok beyciğim
Tamam Hababam Sınıfı'nı biz de çok severiz de Godfather gibi bir efsaneye karşı olunca ben hiç düşünmedim açıkçası
Ciddi konuşmak gerekirse;Ne yaparsak yapalım bu karşılaşmadan The Godfather galip ayrılamaz abi, bu karşılaşmada Hababam Sınıfı'nı yenebilecek tek değerimiz SILA'dır...