Keşke final bu iki film olsaydıBu grubu halen düşünüyorum.....Oyumu veremedim.
Daha yeniymiş. Ben bekleyeyim birazHS 6-4 G
Bu grubu halen düşünüyorum.....Oyumu veremedim.
Tombalada öyle çıkmadı..🧐Keşke final bu iki film olsaydı
Senide tebrik ederim kardeşim benim.. filmi nasıl sahiplendi.. en sağlam sponsoru 😉Şu müziği ve ilk 2 filmdeki o epik hikayeyi bir kez daha hissetmelisin...
Oy kullanmak her T.C Vatandaşının hakkıdır,bu hakkını boşa savurma Yaşlı Kurt... Üzme Yaşlı Balığı 😉Oy kullanmıcam İkisini de sevmiyorum
tmm sen ne diyorsan ona vereyimOy kullanmak her T.C Vatandaşının hakkıdır,bu hakkını boşa savurma Yaşlı Kurt... Üzme Yaşlı Balığı 😉
İşte ona karar veremiyorum..tmm sen ne diyorsan ona vereyim
Oyları da göremeıyorum ki kaderiyle oynayayım birsininİşte ona karar veremiyorum..
Biri defalarca izlediğim,her seferinde kahkahalar attığım... birlikte büyüdüğümğüz ve oylamadaki tek yerli film Hababam Sınıfı..
Diğeride derin izler bırakan bir klasik.
Biraz daha düşüneyim en iyisiOyları da göremeıyorum ki kaderiyle oynayayım birsinin
Hababam dedim de Godfather dediğimiz film de top 250'de ilk filmiyle 2. 2.filmiyle 4.Godfather'ı buraya kadar getirerek yeterince utandık zaten. Daha fazlasına gerek yok. Gerekeni yapar umarım forum halkı
Hababam dedim de Godfather dediğimiz film de top 250'de ilk filmiyle 2. 2.filmiyle 4.