Mütevazı görüntünün altında hızlı transfer politikası güden bir takım menajeri var sanki.Kadro çok iyi Tottenham takımının 😊
Mütevazı görüntünün altında hızlı transfer politikası güden bir takım menajeri var sanki.Kadro çok iyi Tottenham takımının 😊
Kadro iyi bundan sonra yaptıkların hep bonus ama şu an kadro çok iyi haklısın bazen kadro daralıyor takımda iyi kadro uğraştırıyorEvet toparladım baya kadroyu ama daha eklemeler yapmak gerek. Rotasyonu daralttık süperstar almak için defans kalmadı takımda.
Piyasayı çökerttiniz teker teker, yeter artık.Öyle oluyor zaten, Tagliafico bende 87'di 1 gün sonra bi baktım 100 olmuş pazarda. Tabi hemen almışlar, kim aldıysa artık.
Hiç belli olmaz United'da 6 tane var süperstar bende de yarın 6 tane olacak. 2 oyuncu sattım mı 7'ye gideceğim, sonrasına bakacağız...
Hayır ben doğruları söylüyorum inanmayan takımların kadrolarına bakınsın arada çok fazla fark bulunmuyorMütevazı görüntünün altında hızlı transfer politikası güden bir takım menajeri var sanki.
Rakiplerine gözdağı vermen gerekiyor aslında burada da, "iyi kadro" deyip geçiyorsun.Hayır ben doğruları söylüyorum inanmayan takımların kadrolarına bakınsın arada çok fazla fark bulunmuyor
benim kadro nasıl @TurkuazzHayır ben doğruları söylüyorum inanmayan takımların kadrolarına bakınsın arada çok fazla fark bulunmuyor
Haklısın yaptık öyle şeyler ve buna dur durak bilmeden devam ediyoruz...Piyasayı çökerttiniz teker teker, yeter artık.
Durmayacağım, durdurulamaz bir güç olarak bu yolculuğa devam edeceğim...
Transfer yasağı koyulabiliyor mu acaba? @Sherlock biliyordur, yönetici kendisi. Bir müddet sonra transfer olmasa, lig nasıl olacak, merak ediyorum.Haklısın yaptık öyle şeyler ve buna dur durak bilmeden devam ediyoruz...
Biraz uğraşacağız yapacak bir şey yok, her süperstar fedakarlık demek.Kadro iyi bundan sonra yaptıkların hep bonus ama şu an kadro çok iyi haklısın bazen kadro daralıyor takımda iyi kadro uğraştırıyor
Merakla ve hiddetle bekliyorum...Yarın... Yarına dikkat et... Yarını bekle...
İlk haftalarda dostluk maçlarında rahatlıkla kazanıyordu takım ama şimdi dostluk maçlarında 3 ihtimalli sonuç çıkıyor hatta Arsenal Tottenham takımları dışında bazı takımlarda da dahi.o açıdan takımların daha iyi konumda bulunduğunu anlayabiliyoruzRakiplerine gözdağı vermen gerekiyor aslında burada da, "iyi kadro" deyip geçiyorsun.
Oyunun kötü noktası bu bence. Sürekli transfer pazarı olacağına kendi oyuncunu geliştirme ve belli dönemlerde transfer olması daha iyi olurdu.Transfer yasağı koyulabiliyor mu acaba? @Sherlock biliyordur, yönetici kendisi. Bir müddet sonra transfer olmasa, lig nasıl olacak, merak ediyorum.
İntihar ediyorum
İlk üç için bunu söylemesi kolay da, @Tolstoyevski ve benim, daha birçok takım gariban takımı.İlk haftalarda dostluk maçlarında rahatlıkla kazanıyordu takım ama şimdi dostluk maçlarında 3 ihtimalli sonuç çıkıyor hatta Arsenal Tottenham takımları dışında bazı takımlarda da dahi.o açıdan takımların daha iyi konumda bulunduğunu anlayabiliyoruz
Rakiplerin gözdağı konusunda da şunu söyleyebilirim çokta gözdağı sunacak kadar güçsüz takım yok
@Sherlock konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz senden. Transfer piyasası kapanma gibi bir ihtimali var mı? Varsa çok iyi olur. Gerçi oyunun reklam izletme ve coin üzerinden para kazanma işlevi olduğu için transfer piyasasının kapanma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.Oyunun kötü noktası bu bence. Sürekli transfer pazarı olacağına kendi oyuncunu geliştirme ve belli dönemlerde transfer olması daha iyi olurdu.
Transfer yasağı koyulabiliyor mu acaba? @Sherlock biliyordur, yönetici kendisi. Bir müddet sonra transfer olmasa, lig nasıl olacak, merak ediyorum.
Tövbe bismillahKadroyu iyi yapmışsın dostluk maçında da kazanmışsın