🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Aylardır hiç teklif etmiyorsun zaten :A :A
Aman boşver kaçırayım :A
Başladığında en baştan başlaman gerekecek ama çünkü 6.bölümden tekrar başlarsan baya soğumuş olacağından detaylarda zorlanma olasılığın yüksek :A Toplam 30 bölüm olduğu için zaten bir haftalık mesele, hatta şu an 20 bölüm toplam o kadar az bölüm sayısına sahip ama burada duruyorum çünkü OSM konusunda değiliz :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet açıklama yapmıştın ama sonra düşündüm hata bende (sana haklısın demiyorum :A), bazı konularda düşüncelerimi değiştirdim. İlerde detaylı anlatırım :A ama böylesi iyi. Ben ilk yazan olmayacağım :A
Öyle diyorsan öyledir, senin bileceğin iş ama anlatınca anlarız elbet sebebini, merak da ettim doğrusu... :A

• Güldürdün
Öyle diyorsan öyledir, senin bileceğin iş ama anlatınca anlarız elbet sebebini, merak da ettim doğrusu... :A
Çok önemli bir şey değil. Israrcı yapımı yok etme yoluna girdim 😊 misal @Maskeli Fedai 'den hediye istemiyorum artık.
@MasacRE 'ye hediye getir demiyorum. Hatta vazgeçtim, sen de hediye getirme 🤗
Goygoylar yeterli :bhr:

Başladığında en baştan başlaman gerekecek ama çünkü 6.bölümden tekrar başlarsan baya soğumuş olacağından detaylarda zorlanma olasılığın yüksek :A Toplam 30 bölüm olduğu için zaten bir haftalık mesele, hatta şu an 20 bölüm toplam o kadar az bölüm sayısına sahip ama burada duruyorum çünkü OSM konusunda değiliz :A
Acaba durmasan neler yazacaksın :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Çok önemli bir şey değil. Israrcı yapımı yok etme yoluna girdim 😊 misal @Maskeli Fedai 'den hediye istemiyorum artık.
Goygoydan güzel hediye mi olur zaten Dosi hanım, boşverin diğer bütün hediyeleri en güzeli goygoy :A

• Üzücü
Anlamadım bir kaç dizimi önerecektin? 😱

Geçmişte önerdim ancak o gelecekteki zaman bükülmesinde vuku bulacağı için zaman ve mekanın hissizleştiği bir boşluk anında idrak etmiş olacaksın gelecekteki geçmişte....

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
Kesinlikle boşver bunların hiçbiri önemsenecek şeyler değil, en iyisini yapmışsın. :D

• Olmamış