Can Yaman, Özge Gürel ve Eski Partneri Demet Özdemir İle İlgili Konuştu!

zdra nie sme на OD Makedonia i fanovi мириса ma Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke and molime na odgovor ako moze pobrzo poz i dali ova serija so ozge ke ja I'ma vo Makedonia i kako ke moze da ja gledame foxs tv ja nemame

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
[QUOTE = "Sneze, post: 3849924, член: 90441"]
zdra nie sme OD Makedonia i fanovi Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke и molime ns во контакт ako moze pobrzo poz i dali vo Makedonia ova serija Nova so ozge ke ja Ima i kako moze nie da ja gledame ova serija koga foxs nie oak nas ne ja fakame poz

[/ QUOTE]:стрелка:: Кул:
zdra nie мириса на OD Makedonia i fanovi мириса ma Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke and molime ns momently ako moze pobrzo pose.
[/ QUOTE]

Translate bile işe yaramadı. (b) Forumda tercüman yok mu? :F

@xemrexxx bilir oralarında dillerini. Az dilbaz değildir o:A

Makedonya'dan geldiğini anladım bende. Forum iyice global oldu @bazinga :A

zdra nie sme на OD Makedonia i fanovi мириса ma Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke and molime na odgovor ako moze pobrzo poz i dali ova serija so ozge ke ja I'ma vo Makedonia i kako ke moze da ja gledame foxs tv ja nemame

zdra nie sme OD Makedonia i fanovi Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke и molime ns во моментов ako moze pobrzo poz i dali vo Makedonia ova serija Nova so ozge ke ja Ima i kako moze nie da ja game телевизија на лисицата, Кај нас, но и нема.

zdra nie sme OD Makedonia i fanovi Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke и molime ns во моментов ako moze pobrzo poz i dali vo Makedonia ova serija Nova so ozge ke ja Ima i kako moze nie da ja game телевизија на лисицата, Кај нас, но и нема.

Bi konuşabilsen çok şey anlatacaksında. Ahhh aahhh:F

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy

Please write in Turkish. :A

Ayol ne cahilsin :A Can Yaman'ın Makendoya'da çok sevildiğini, yeni dizisini heyecanla beklediklerini, hakkında çıkan haberlere çok üzüldüklerini vs. faln söylüyor :A

Biz senin gibi her milletin erlerine gözümüzü dikmediğimiz için bilmememiz normal. Kim bilir hangi rus erkekleri ile dil dile değip öğrendin :A @alperuz @xemrexxx

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: alperuz and serhatt