Umarım da FOX bu kaliteyi kaldıracak mı acabaDizi başlamadan FOX yaramış gibi duruyor Umarım FOX'ta kalır hep.
Umarım da FOX bu kaliteyi kaldıracak mı acabaDizi başlamadan FOX yaramış gibi duruyor Umarım FOX'ta kalır hep.
Umarım da FOX bu kaliteyi kaldıracak mı acaba
zdra nie sme на OD Makedonia i fanovi мириса ma Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke and molime na odgovor ako moze pobrzo poz i dali ova serija so ozge ke ja I'ma vo Makedonia i kako ke moze da ja gledame foxs tv ja nemame
Translate bile işe yaramadı. Forumda tercüman yok mu?
zdra nie sme на OD Makedonia i fanovi мириса ma Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke and molime na odgovor ako moze pobrzo poz i dali ova serija so ozge ke ja I'ma vo Makedonia i kako ke moze da ja gledame foxs tv ja nemame
Konularım sayesinde dünyanın her bir yerinden üye topluyorum foruma.
Rus alfabesine benziyor. Slaw kökenli bi şey olduğu anlaşıldı
[QUOTE = "Sneze, post: 3849924, член: 90441"]
zdra nie sme OD Makedonia i fanovi Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke и molime ns во моментов ako moze pobrzo poz i dali vo Makedonia ova serija Nova so ozge ke ja Ima i kako moze nie da ja game телевизија на лисицата, Кај нас, но и нема.
[/ QUOTE]:стрелка:: Кул:
Türkçe dışında hiç bir dilden anlamıyorum. Anlayan, ne yazdığını bilen varsa çok iyi olur Merak ettim..
Please write in Turkish.[QUOTE = "Sneze, post: 3849924, член: 90441"]
zdra nie sme OD Makedonia i fanovi Can dali e tocno da se zaedno do bunch taka kazuvaat sajtovive i medive pa ke и molime ns во моментов ako moze pobrzo poz i dali vo Makedonia ova serija Nova so ozge ke ja Ima i kako moze nie da ja game телевизија на лисицата, Кај нас, но и нема.
[/ QUOTE]:стрелка:: Кул:
Nerede yeni bir üye var orada seni buluyor
Alıntı yapmayı beceremiyor işin ilginç yanı da o
Ayol ne cahilsin Can Yaman'ın Makendoya'da çok sevildiğini, yeni dizisini heyecanla beklediklerini, hakkında çıkan haberlere çok üzüldüklerini vs. faln söylüyorRus alfabesine benziyor. Slaw kökenli bi şey olduğu anlaşıldı
Ayol ne cahilsin Can Yaman'ın Makendoya'da çok sevildiğini, yeni dizisini heyecanla beklediklerini, hakkında çıkan haberlere çok üzüldüklerini vs. faln söylüyor