Bizimki Tersine Memnu.O sensin bee Adnan ben oluyorum bu durum hem yaşli hem de benden genç biriyle evleniyorum
Bizimki Tersine Memnu.O sensin bee Adnan ben oluyorum bu durum hem yaşli hem de benden genç biriyle evleniyorum
Şükür edersem sen çarpilacaksin diye korkuyorum4 puan vermiş olsam 1 puan eksik kalacaktınız insan az şükür eder
O zaman tersine resim bulBizimki Tersine Memnu.
rezalet Bıktım yine aynı şarkılarMS şarkıları 11
Hit olmayanlar 6
Canlı performans 4
Ben bulamam @xemrexxx bulsun.O zaman tersine resim bul
rezalet Bıktım yine aynı şarkılar
Aynı şarkıcıların kötü performansları Canlı söyleyenmi var 90lar bir kaç isim Diğerleri hepsi bilgisayarla düzeltiyor kendi sesleri değil demet akalın başta olmak üzere @Bully @kerem @Forumdash @BullyBen canlı performans duymak istiyorum.
@xemrexxx elenmişSonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
ANKETE OY VERMEYI UNUTMAYIN!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Ne sandın@eskici dediğini yapıp göndermişsin Melunu
Niye üzüleyim
Gönlümden geçen oydu@Dosi Hit Olamayana verebilirsin.