Evet batı tarafı seviyorum ben de, en çok LA.@xemrexxx 'den miden bulanMan normal haklısın sende
.
ABD'de merak ettiğim bir California yarım adası var. Birde Big Little Liers'da ki yer var. Adını unuttum. @Harunnn60 hatırlar
Evet batı tarafı seviyorum ben de, en çok LA.@xemrexxx 'den miden bulanMan normal haklısın sende
.
ABD'de merak ettiğim bir California yarım adası var. Birde Big Little Liers'da ki yer var. Adını unuttum. @Harunnn60 hatırlar
Aaa deseydin kız birlikte gider oynardıkMacera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @serhatt
Sen de şans var kumarda da kazanırsınMacera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @serhatt
Zaten orada gezecek pek biryer yok, tamamı çöl.Macera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @serhatt
Doğru demişler
Şu adama verdiğin değeri birazda bize ver. (((((
İyi fikir aslında bu konuda bir senaryo yazayım benBir Mıami Yapalım yaaa ailemiz ve dostlarımızla
Ailenin dedesi @Forumdash torun @dreamy küçük erkek kardeşler @mrt-06 @Harunnn60 küçük ablalar @alperuz @xemrexxx büyük abla ben Dostlardan Sisterim @serhatt ve ailenin en yakın dostları @Bully @Yiğitt şefimiz @sokak sanati ve Alamanyadan @kerem de gelsin farklı bir gevur ülkesinde takılsın birazda
Kütükler @MasacRE @Maskeli Fedai onlar geliyorsa patronları @MEnes de gelir @pompy de @eskici yi alıp gelsin hem bir dizi çeker bizle boş durmaz o
@The_Erinch de bize rehberlik eder hem aklı b aşına gelir bizle uğraşırken
Unuttuklarım varsa onlarda gelsin @bazinga da gelirse Fav 10 Miami de diye yaz filmi çıkar senaristimizde yanımızdayken şöyle bombarlarız oraları @pompy
Neyden @ÇiğdemBenim fotom nerede.
@Forumdash özlemiş
Var ya pc'sine kaydetmiş bir resim Dakka başı atıyordu adamı
@pompy Varkan senin haddinemi ayoll bombalar seni @serhatt @sokak sanati @Forumdash @xemrexxxİyi fikir aslında bu konuda bir senaryo yazayım ben
Bizim tv izlediğimiz haniVar ya pc'sine kaydetmiş bir resim Dakka başı atıyordu adamı
Ne bombası ayoll ben komedi yazarım
Var ya pc'sine kaydetmiş bir resim Dakka başı atıyordu adamı
Aaa bu Mahsenci fotosu @Harunnn60 ın destereyi hala salmadı @sokak sanati @xemrexxxBenim fotom nerede.
@Forumdash özlemiş
Seni bombalar yanı senle uğraşırNe bombası ayoll ben komedi yazarım
Hala kızıyorum ve gıcığım bu herife Niye you demedin @Harunnn60Aaa bu Mahsenci fotosu @Harunnn60 ın destereyi hala salmadı @sokak sanati @xemrexxx
Nedense @Forumdash kızıyordu bu fotoyu attıkça