Evet batı tarafı seviyorum ben de, en çok LA.@xemrexxx 'den miden bulanMan normal haklısın sende
.
ABD'de merak ettiğim bir California yarım adası var. Birde Big Little Liers'da ki yer var. Adını unuttum. @Harunnn60 hatırlar![]()
Evet batı tarafı seviyorum ben de, en çok LA.@xemrexxx 'den miden bulanMan normal haklısın sende
.
ABD'de merak ettiğim bir California yarım adası var. Birde Big Little Liers'da ki yer var. Adını unuttum. @Harunnn60 hatırlar![]()
Aaa deseydin kız birlikte gider oynardıkMacera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @serhatt
Sen de şans var kumarda da kazanırsınMacera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan![]()
![]()
Zaten orada gezecek pek biryer yok, tamamı çöl.Macera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan![]()
![]()
Doğru demişler
Şu adama verdiğin değeri birazda bize ver.
İyi fikir aslında bu konuda bir senaryo yazayım benBir Mıami Yapalım yaaa ailemiz ve dostlarımızla![]()
![]()
Ailenin dedesi @Forumdash torun @dreamy küçük erkek kardeşler @mrt-06 @Harunnn60 küçük ablalar @alperuz @xemrexxx büyük abla benDostlardan Sisterim @serhatt ve ailenin en yakın dostları @Bully @Yiğitt şefimiz @sokak sanati
ve Alamanyadan @kerem de gelsin farklı bir gevur ülkesinde takılsın birazda
Kütükler @MasacRE @Maskeli Fedai onlar geliyorsa patronları @MEnes de gelir @pompy de @eskici yi alıp gelsin hem bir dizi çeker bizle boş durmaz o![]()
![]()
@The_Erinch de bize rehberlik eder hem aklı b aşına gelir bizle uğraşırken![]()
![]()
Unuttuklarım varsa onlarda gelsin @bazinga da gelirse Fav 10 Miami de diye yaz filmi çıkar senaristimizde yanımızdayken şöyle bombarlarız oraları @pompy![]()
![]()
![]()
Var ya pc'sine kaydetmiş bir resim
@pompy Varkan senin haddinemi ayoll bombalar seniİyi fikir aslında bu konuda bir senaryo yazayım ben![]()
Bizim tv izlediğimiz haniVar ya pc'sine kaydetmiş bir resimDakka başı atıyordu adamı
![]()
Ne bombası ayoll ben komedi yazarım
Var ya pc'sine kaydetmiş bir resimDakka başı atıyordu adamı
![]()
Aaa bu Mahsenci fotosu @Harunnn60 ın destereyi hala salmadı
Seni bombalar yanı senle uğraşırNe bombası ayoll ben komedi yazarım![]()
Hala kızıyorum ve gıcığım bu herifeAaa bu Mahsenci fotosu @Harunnn60 ın destereyi hala salmadı![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx
Nedense @Forumdash kızıyordu bu fotoyu attıkça![]()
![]()
![]()