miami de koronavirüs faciası @ÇiğdemBir Mıami Yapalım yaaa ailemiz ve dostlarımızla
Ailenin dedesi @Forumdash torun @dreamy küçük erkek kardeşler @mrt-06 @Harunnn60 küçük ablalar @alperuz @xemrexxx büyük abla ben Dostlardan Sisterim @serhatt ve ailenin en yakın dostları @Bully @Yiğitt şefimiz @sokak sanati ve Alamanyadan @kerem de gelsin farklı bir gevur ülkesinde takılsın birazda
Kütükler @MasacRE @Maskeli Fedai onlar geliyorsa patronları @MEnes de gelir @pompy de @eskici yi alıp gelsin hem bir dizi çeker bizle boş durmaz o
@The_Erinch de bize rehberlik eder hem aklı b aşına gelir bizle uğraşırken
Unuttuklarım varsa onlarda gelsin @bazinga da gelirse Fav 10 Miami de diye yaz filmi çıkar senaristimizde yanımızdayken şöyle bombarlarız oraları @pompy
Başlığıda buldun hemen filminmiami de koronavirüs faciası @Çiğdem
Bir Mıami Yapalım yaaa ailemiz ve dostlarımızla
Ailenin dedesi @Forumdash torun @dreamy küçük erkek kardeşler @mrt-06 @Harunnn60 küçük ablalar @alperuz @xemrexxx büyük abla ben Dostlardan Sisterim @serhatt ve ailenin en yakın dostları @Bully @Yiğitt şefimiz @sokak sanati ve Alamanyadan @kerem de gelsin farklı bir gevur ülkesinde takılsın birazda
Kütükler @MasacRE @Maskeli Fedai onlar geliyorsa patronları @MEnes de gelir @pompy de @eskici yi alıp gelsin hem bir dizi çeker bizle boş durmaz o
Unuttuklarım varsa onlarda gelsin @bazinga da gelirse Fav 10 Miami de diye yaz filmi çıkar senaristimizde yanımızdayken şöyle bombarlarız oraları @pompy
izlanda havalimanı öbür uçtaYok canım biz @The_Erinch ile Izlanda'da kuzey ışıklarını izliyoruz. Sıcağa gelemem ben. Zoom'dan konuşuruz bacım
izlanda havalimanı öbür uçta
uzak irlanda iyi @sokak sanatiGitmeyelim mi
Orada olur parlaklardan arınırlar belki dicemde diğerleri için tehrikeli olur Sen bizsiz yapamazsın @Ahmed i de takar peşine gelirsin plan kurupYok canım biz @The_Erinch ile Izlanda'da kuzey ışıklarını izliyoruz. Sıcağa gelemem ben. Zoom'dan konuşuruz bacım
Kız evlenince balayına gidersin artıkBir Mıami Yapalım yaaa ailemiz ve dostlarımızla
Orada olur parlaklardan arınırlar belki dicemde diğerleri için tehrikeli olur Sen bizsiz yapamazsın @Ahmed i de takar peşine gelirsin plan kurup
Çok heveslisin bakıyorumOrada olur parlaklardan arınırlar belki dicemde diğerleri için tehrikeli olur Sen bizsiz yapamazsın @Ahmed i de takar peşine gelirsin plan kurup
Tabi ozaman sizi dahil etmem planlarıma @sokak sanati ile ormanlık adalara gidersiniz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @alperuz @Forumdash @The_ErinchKız evlenince balayına gidersin artık
Nankör gacı .ssTabi ozaman sizi dahil etmem planlarıma @sokak sanati ile ormanlık adalara gidersiniz @xemrexxx @mrt-06 @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @alperuz @Forumdash @The_Erinch
Hem parlaklardan arının hem kütüklerin yaşam ortamı
Çok heveslisin bakıyorum
Eğlence macera açısından Miamı paklar bizi yoksa adalar daha uygun tabi @Harunnn60 da oradan bir kulube bulur hemen sallanan sandalyesine kurulur du @Forumdash2 günlük plan zaten. Hiç çekemem miamiyi
Önce sizle gideriz sözNankör gacı .ss
Ben giderim valla secenelerin hepsi yazlık yer