Eğlence macera açısından Miamı paklar bizi yoksa adalar daha uygun tabi @Harunnn60 da oradan bir kulube bulur hemen sallanan sandalyesine kurulur du @Forumdash
@xemrexxx 'in gitmek istediği yer. Amazon'muş. Yılansız yaşayamam diyor
Eğlence macera açısından Miamı paklar bizi yoksa adalar daha uygun tabi @Harunnn60 da oradan bir kulube bulur hemen sallanan sandalyesine kurulur du @Forumdash
Hepinizi sokacak o yılan 😂😂😂😂😂😂@xemrexxx 'in gitmek istediği yer. Amazon'muş. Yılansız yaşayamam diyor
Ekli dosyayı görüntüle 83031
Etiketlediğim konulara bakmadan nereye be gudubetsahur yapacam bee : ( @sokak sanati Daha bu konuya gelmem zaten miamıyı tercih sebebimde bu unsurlara girmemek için di h emen getirdin @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @alperuz
sahur yapacam bee : ( @sokak sanati Daha bu konuya gelmem zaten miamıyı tercih sebebimde bu unsurlara girmemek için di h emen getirdin @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @alperuz
Hepinizi sokacak o yılan 😂😂😂😂😂😂
Bu listedeki en iyo seçenek Miami.2 günlük plan zaten. Hiç çekemem miamiyi
Bu listedeki en iyo seçenek Miami.
Diğer yerlere gidecem demek istedim cnmEtiketlediğim konulara bakmadan nereye be gudubet
Ben ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.Ben sıcak pek sevmiyorum canım yaa. İlk bahar esintili bir yer yada battaniyeli kışlar daha hoşuma gidiyor.
Sbahtan beri seni bekliyorum hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDiğer yerlere gidecem demek istedim cnm
Aslında sende haklısın @xemrexxxYanı başında var bir tane. Ondan tiksinmiyorsunda resimden mi tiksiniyorsun bak hemen atlamış zaten.
Kusa kusa öl
Neyden bulandı qız .ss
Bende oraya götürüyorum sizi @sokak sanati o yılanlarla adada takılsınBen ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.
Keşke LA olaydı.
BAŞ YILAN @xemrexxx den yaniYılandan
Biz kız kıza Miami'nin tozunu atalım ayol.Bende oraya götürüyorum sizi @sokak sanati o yılanlarla adada takılsın
Ben ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.
Keşke LA olaydı.
Macera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundan @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @serhattBiz kız kıza Miami'nin tozunu atalım ayol.