Eğlence macera açısından Miamı paklar bizi yoksa adalar daha uygun tabi @Harunnn60 da oradan bir kulube bulur hemen sallanan sandalyesine kurulur du![]()
![]()
@Forumdash
@xemrexxx 'in gitmek istediği yer. Amazon'muş. Yılansız yaşayamam diyor
Eğlence macera açısından Miamı paklar bizi yoksa adalar daha uygun tabi @Harunnn60 da oradan bir kulube bulur hemen sallanan sandalyesine kurulur du![]()
![]()
@Forumdash
Hepinizi sokacak o yılan 😂😂😂😂😂😂@xemrexxx 'in gitmek istediği yer. Amazon'muş. Yılansız yaşayamam diyor
Ekli dosyayı görüntüle 83031
Etiketlediğim konulara bakmadan nereye be gudubetsahur yapacam bee: (
@sokak sanati
Daha bu konuya gelmem zaten miamıyı tercih sebebimde bu unsurlara girmemek için di h emen getirdin
![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @alperuz
sahur yapacam bee: (
@sokak sanati
Daha bu konuya gelmem zaten miamıyı tercih sebebimde bu unsurlara girmemek için di h emen getirdin
![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @alperuz
Hepinizi sokacak o yılan 😂😂😂😂😂😂
Bu listedeki en iyo seçenek Miami.2 günlük plan zaten. Hiç çekemem miamiyi![]()
Bu listedeki en iyo seçenek Miami.![]()
Diğer yerlere gidecem demek istedim cnmEtiketlediğim konulara bakmadan nereye be gudubet![]()
Ben ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.Ben sıcak pek sevmiyorum canım yaa. İlk bahar esintili bir yer yada battaniyeli kışlar daha hoşuma gidiyor.![]()
Sbahtan beri seni bekliyorum hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDiğer yerlere gidecem demek istedim cnm![]()
![]()
![]()
Aslında sende haklısınYanı başında var bir tane. Ondan tiksinmiyorsunda resimden mi tiksiniyorsun bak hemen atlamış zaten.![]()
Kusa kusa öl
Neyden bulandı qız .ss
Bende oraya götürüyorum sizi @sokak sanati o yılanlarla adada takılsınBen ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.
Keşke LA olaydı.![]()
Biz kız kıza Miami'nin tozunu atalım ayol.Bende oraya götürüyorum sizi @sokak sanati o yılanlarla adada takılsın![]()
Ben ABD aşığıyım. Las Vegas tatil için saçma bir seçim olurdu, o yüzden Miami dedim.
Keşke LA olaydı.![]()
Macera açısından seçtim evet , las demedim kumar oldundanBiz kız kıza Miami'nin tozunu atalım ayol.![]()