Çok açık oynayıp da olmuyorsa, biraz da kapalı oyna, belki öyle olur.
Taktik değiştirmeyeceğim artık, oyuncuların aklı karışıyor. Sabit taktiğe devam.
Çok açık oynayıp da olmuyorsa, biraz da kapalı oyna, belki öyle olur.
Maalesef. Sen transfer etmezsen, bilgisayar transfer eder artık. Belki gücü yüksek bir şekilde geri döner, sanmıyorum da. Yaşı genç de, gelişmez oldu. Arada transfer listesine koyup koyup çıkarıyorum. Belki gelişirse, o zaman devam eder yoluna.En üst sınırdan açmışsın, 5.9'luk adama 9.6 teklif iyiydi ama eğer son kararın buysa iptal ediyoruz mecburen..
O zaman daha güçlü oyuncular alacaksın. Taktikte önemli olan karşı tarafa göre şekil almak. Oyun şeklini fazla değiştirmezsin de, oyunun taktiğini değiştirirsin. Çok büyük değişiklik değil de, az değişiklik.Taktik değiştirmeyeceğim artık, oyuncuların aklı karışıyor. Sabit taktiğe devam.
İlk transferimi gördün mü?Transfer listesindeki fiyatıyla transfer edebilirsin ancak. Ona göre programımızı yaptık çünkü.
Gördüm gördüm, hayırlı olsun.İlk transferimi gördün mü?
Manchester United İle karşılaşacağım için hazırlık yapıyorum. Ne kadar az gol yersek kârGördüm gördüm, hayırlı olsun.
@Turkuazz ile yapacağın maç, çok zorlu bir maç olur. Ligin en değerli takımı.Manchester United İle karşılaşacağım için hazırlık yapıyorum. Ne kadar az gol yersek kâr
Maalesef benlik bir teklif değildi...@MEnes 'e reddedemeyeceği bir teklifte bulunduk ama olumlu olumsuz bir cevap gelmedi henüz, 2 saat kaldı maça acele et be adam Eğer reddedilirse ya da 2 saat içinde cevaplanmazsa mecburen başka sulara yelken açacağız....
mesut özili al @sokak sanatiDenediğim hiç bir taktik galibiyet getirmedi. Yenilerini denemeye devam
Şampiyonalar Ligi ikinci tur kura çekimleri olmuş ve turnuvaya veda etmişiz Leipzig olarak şimdiden.. Ulan sen gel grubu lider olarak bitir ama daha 2.turda R.M çıksın....
Leipzig - Real Madrid
Ajax - Benfica
Münih - Valencia
...
@Sherlock @DarkLegenD @Dosi
RM'nin oyuncuları daha yorgun. Elersin bence. Coin varsa antreman patlat istersen.Şampiyonalar Ligi ikinci tur kura çekimleri olmuş ve turnuvaya veda etmişiz Leipzig olarak şimdiden.. Ulan sen gel grubu lider olarak bitir ama daha 2.turda R.M çıksın....
Leipzig - Real Madrid
Ajax - Benfica
Münih - Valencia
...
@Sherlock @DarkLegenD @Dosi
RM'nin oyuncuları daha yorgun. Elersin bence. Coin varsa antreman patlat istersen.
@Tolstoyevski çüşşş. Tamam "bu iş sende" dedik ama bu kadar da değil. @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 82813
Kalede kepa mı var @Tolstoyevski anthony lopesi aldım transfer listesine koyduğum oyuncular var
@Tolstoyevski çüşşş. Tamam "bu iş sende" dedik ama bu kadar da değil. @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 82813
fenerbahçeyle gol yemedim hiç gençlerbirliğiyle bile @SherlockSkora bak, kampa mı gittin ne yaptın da bu skor ortaya çıktı. İkinci maçta tamamen rotasyonlu kadroyla çıkar sahaya artık, eğer üst tura çıkarsam Alman disiplini ile eşleşmekten korkuyorum an itibariyle. @Tolstoyevski
Benfica karşısına kendime güvenip tamamen yedeklerle çıktım, 0-0 berabere kalmışım deplasmanda. Evimizde kilidi açacağız diye umuyoruz.