OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok basit hocam bir şey satmadan güçleneceksin gençler sayesinde @Sherlock 'un dediği uzun vade 4-5 günde satılıyor tap fiyattan oyuncular sana yarına bir taktik lazım

Yarına daha çok, satılır o oyuncular yarına kadar en yüksek bedelden bence. :D

dedeleri toplamaya başlamışsınız :F

Saray, aşağıdaki adam tarafından yok edilmiş gördüğüm kadarıyla. :A @bazinga

hR5N1F.jpg
Maalesef öyle bir durum söz konusu. Muhteşem kalecimize rağmen 3 gol yedik insan dışı varlık sebebiyle..........

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
285

@Sherlock'un takımı Burnley, Juventus'tan Chiellini'yi transfer eti.

Aslında takımımdaki defans oyuncusunu elden çıkarıp transfer etmeyi düşünüyordum da, ucuz bulup transfer edildi haliyle. Transfer listesine koyulmadığına göre ihtiyaç vardı ve muhtemelen kadroda kullanılacak. Transfer taktiği değil sanırım, ihtiyaç. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Denediğim hiç bir taktik galibiyet getirmedi. Yenilerini denemeye devam:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Tolstoy hariç hepsi ile oynadım. Taktik deniyorum. Şu şekilde oynasam nasıl sonuç çıkar olayı yani.:A Menes'ide, burnley'ide yenemedim.:(
Birde oyuncular gelişiyor iyi oluyor.:A
Coinlerini boşa harcama derim, ihtiyacın olacak. Gerçi sende coin boldur. Kadroda kadro ha, en değerli kadrolardan biri. :D

• Üzücü
Reactions: sokak sanati
Coinlerini boşa harcama derim, ihtiyacın olacak. Gerçi sende coin boldur. Kadroda kadro ha, en değerli kadrolardan biri. :D

500 kadar var ama kullanmak istemiyorum. Reklam izleyip kazandığım ile oynuyorum.:A
Kazanamıyorum ama. Bir yerde hata yapıyorum.:(

• Güldürdün
Reactions: Araf
285

@Sherlock'un takımı Burnley, Juventus'tan Chiellini'yi transfer eti.

Aslında takımımdaki defans oyuncusunu elden çıkarıp transfer etmeyi düşünüyordum da, ucuz bulup transfer edildi haliyle. Transfer listesine koyulmadığına göre ihtiyaç vardı ve muhtemelen kadroda kullanılacak. Transfer taktiği değil sanırım, ihtiyaç. :D

Bugünkü maçın hemen öncesinde kendisini kadromuza kattık. Tecrübesi ile takıma yol gösterir, gol yememizi önler dedik ama işe yaramadı. Yaşlı kurdun takımımızda uzun süre kalacağını düşünmüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
500 kadar var ama kullanmak istemiyorum. Reklam izleyip kazandığım ile oynuyorum.:A
Kazanamıyorum ama. Bir yerde hata yapıyorum.:(
Ben sıfırdan hesap açtığım için elimde coinim neredeyse hiç yok. Aslında 50'yi geçiyordu coin sayım, sonradan düştü. Eski hesaplarımla devam etmek istesem, yine iyi coin sayım olurdu. Neyse, sağlık olsun. Coin olmadan daha iyi oluyor, zorluklar karşısında ayakta kalmaya direniyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...