O zaman indirime düştü direkt o zaman.Nwakaeme'den memnunum. Performansını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız ve daha iyi olacak.
Yok indirime gitmedim, fiyatı o kadardı zaten.
enesle habire berabere kalıyoruz turkuaz ile maçımız yarın 17.17'de southampton tv'deEkli dosyayı görüntüle 82132
@Felon'a 3-2 yenilmişim. Manchester City maçından önce yanlış hatırlamıyorsam Everton'lı @Polat Şaşmaz'a da aynı skorla yenilmiştim.
Yalnız beni değil, @MEnes'i yenmeye bakın ya da @Turkuazz'ı. Ben üstlere oynayan rakibiniz değilim.
ManU'yu da ManC ve Liverpool gibi dışarıda bırakmalıydık. Ama artık geç oldu tabii. @Sherlock
ManU'yu da ManC ve Liverpool gibi dışarıda bırakmalıydık. Ama artık geç oldu tabii. @Sherlock
Hedefi falan ne yapacaksın sen? ManU bu oyunun bug'ıdır. ManC ve Liverpool'dan daha güçlü ve ekonomik gücünden bahsetmeye gerek yok zaten.Takımların hedeflerine göre dışarıda bıraktık, yapacak bir şey yok.
Arsenal de bırakılabilir ama ManU kadar tehlikeli bir takım değil.Arsenal'da ona bakarsan liste dışı kalmalı. Hedefi 1.lik olmayanı liste dışı bırakarak doğru karar alındı bence.
Arsenal de bırakılabilir ama ManU kadar tehlikeli bir takım değil.
Hedefi falan ne yapacaksın sen? ManU bu oyunun bug'ıdır. ManC ve Liverpool'dan daha güçlü ve ekonomik gücünden bahsetmeye gerek yok zaten.
Yanlış yeri dikkate almışsınız. Bende de suç var, uyarmalıydım.ManU'nun oyundaki gücünü ve durumunu biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok. En başta devre dışı bırakırken dikkate aldığımız nokta, takımların hedefleriydi.
O zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂Arsenal'da ona bakarsan liste dışı kalmalı. Hedefi 1.lik olmayanı liste dışı bırakarak doğru karar alındı bence.
O zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂
kesinlikle biz hedef1 çıksın demedik en azından ben 16katılımcı olunca hedef4 aktive edildiO zaman tottenhamda dışarıda kalmalıydı 😂tottenhamın kadrosu arsenalden daha güçlü 😂
Yanlış yeri dikkate almışsınız. Bende de suç var, uyarmalıydım.
@DarkLegenD bu dissi sana attı bu arada.
bana 5 atmıştın hatırlarsan tekrar kontrol et istersen yada ben yardımcı olayım@DarkLegenD bu dissi sana attı bu arada.
Ben neyi satayım anlamadım ki? Kim kıçıkırık dedelerimi alsın? Yedek kalecim bile yok.Hedefin 10. olmak, daha iki maç oynandı sadece. O yüzden sakin ol ve gidip artık şu vasat oyuncularını transfer listesine koy. Yoksa her gün burada sövmeye devam edeceksin.