OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımımım kimyası bozuldu gol dahi atamıyor dostluk maçlarında :(

Nwakaeme'den memnunum. Performansını artırmaya yönelik çalışmalar yapacağız ve daha iyi olacak. :D

Yok indirime gitmedim, fiyatı o kadardı zaten. :)
O zaman indirime düştü direkt o zaman. :D

Cavani'yi transfer ettin, bak kadro değerin de arttı. Nwakaeme kolay kolay artmaz. Yaşını geçtim, gelişeceğine dair herhangi bir belirti de yok. :D

1589643156390.png

@Felon'a 3-2 yenilmişim. Manchester City maçından önce yanlış hatırlamıyorsam Everton'lı @Polat Şaşmaz'a da aynı skorla yenilmiştim.

Yalnız beni değil, @MEnes'i yenmeye bakın ya da @Turkuazz'ı. Ben üstlere oynayan rakibiniz değilim. :D

• Beğendim
Reactions: MEnes and Turkuazz
Hedefi falan ne yapacaksın sen? :A ManU bu oyunun bug'ıdır. :A ManC ve Liverpool'dan daha güçlü ve ekonomik gücünden bahsetmeye gerek yok zaten. :A

ManU'nun oyundaki gücünü ve durumunu biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok. :A En başta devre dışı bırakırken dikkate aldığımız nokta, takımların hedefleriydi.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
ManU'nun oyundaki gücünü ve durumunu biliyorum ama yapabileceğimiz bir şey yok. :A En başta devre dışı bırakırken dikkate aldığımız nokta, takımların hedefleriydi.
Yanlış yeri dikkate almışsınız. :A Bende de suç var, uyarmalıydım. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hedefin 10. olmak, daha iki maç oynandı sadece. O yüzden sakin ol ve gidip artık şu vasat oyuncularını transfer listesine koy. :A Yoksa her gün burada sövmeye devam edeceksin. :A
Ben neyi satayım anlamadım ki? :A Kim kıçıkırık dedelerimi alsın? :A Yedek kalecim bile yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...