Haklısın. Bu konu unutulmamalıBurada transfer üzerine konuşuyorum, diğer tarafta maç üzerine. Burayı boş bırakmamak lazım, günlerdir buralardayız.![]()
Zlatan'ı alamadığın için var mı pişmanlık?
Haklısın. Bu konu unutulmamalıBurada transfer üzerine konuşuyorum, diğer tarafta maç üzerine. Burayı boş bırakmamak lazım, günlerdir buralardayız.![]()
Transfer etseydim, muhtemelen etkili olmadığını görürsem, elden çıkarmaya çalışırdım.Haklısın. Bu konu unutulmamalı
Zlatan'ı alamadığın için var mı pişmanlık?![]()
Maçın adamı olmuş bu haftaTransfer etseydim, muhtemelen etkili olmadığını görürsem, elden çıkarmaya çalışırdım.
Sana daha iyi uydu, hem vatandaşın, anlamlı oldu senin için.![]()
Juventus’la dostluk maçı oynayabiliyor musunuz, yoksa kilitli mi? Ona göre kampa gideceğim.@Tolstoyevski @DarkLegenD
Yeter be adam, gerçekten yeter... Kaybettiği savaş yok, nasıl bir taktiktir bu.@DarkLegenD
Ahahaha gerçekten bu kadar da olmaz...@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.![]()
@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.![]()
Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.Ahahaha gerçekten bu kadar da olmaz...![]()
@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.![]()
Fazla jeton istiyor @ArafKaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.![]()
Kaşifte oyuncu kalmamış ki son baktığımda pazarda da oyuncu kalmamış...Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.![]()
Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.![]()
Bütün oyuncuları aldığınız için kalmamış işte.Kaşifte oyuncu kalmamış ki son baktığımda pazarda da oyuncu kalmamış...İşler gerçekten büyük kesat şu sıralar...
![]()
Bana bakma ben çok transfer yapmıyorum ki diğer yamyamlar işin boyutunu değiştirmiş baya...Bütün oyuncuları aldığınız için kalmamış işte.![]()
Bütün oyuncuları almışsınız, yüksek fiyatlara satmışsınız, tabii kalmaz.Kaşifi bırak, pazarda bile doğru düzgün oyuncu kalmamış. Herkes maksimum fiyattan oyuncularını doldurmuş pazara, yamyam Fav10...![]()
Messi'yi aldın, kadron da iyi, yine transfer de yaptın, o kadar da değil.Bana bakma ben çok transfer yapmıyorum ki diğer yamyamlar işin boyutunu değiştirmiş baya...![]()
Haklısın adam da aldım ama ben de artık insan ticaretine dönüştürdüm, al sata döktüm işi iyice.Messi'yi aldın, kadron da iyi, yine transfer de yaptın, o kadar da değil.![]()