DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,153
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.
Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.
Tam niye izlemedin? Şimdi birlikte izleyelim.Bazı bölümlerin son sahnelerine bakmıştım, gayet iyiydi.![]()
Dışkı gibi diziyi niye izleyeyim.Tam niye izlemedin? Şimdi birlikte izleyelim.![]()
Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın.Dışkı gibi diziyi niye izleyeyim.Sadece YouTube'un ana sayfasında önüme bazı videolar düştü, o videoların da kapak resimleri tam istediğim şeyi içinde barındırıyordu. Ben de açıp izledim.
![]()
Ama acayip kötü ya, öyle böyle değil.Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın.Harun bile bıraktı...
![]()
1.25 hıza alınca çerez niyetine izleniyor be..Ama acayip kötü ya, öyle böyle değil.![]()
Ben nerede kalmıstım acabaDewanke??@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.![]()
10.Sezon da kaldın bence çünkü ilk bölümü hiç izlemedik ikimiz de
9 u bitirdiysek iyi ama sanırım bitirmiştik evet kel kafalı kadını kötülüyordum inş 9.sezon odur10.Sezon da kaldın bence çünkü ilk bölümü hiç izlemedik ikimiz de![]()
9. Sezonun finalini izlemedin sen, sıkıcı diye.9 u bitirdiysek iyi ama sanırım bitirmiştik evet kel kafalı kadını kötülüyordum inş 9.sezon odur![]()
![]()
@mrt-06
Ya benim bırakma sebebim FX'i çok sevmem.Son izleyenler bizdik, bari sen satmasaydın.Harun bile bıraktı...
![]()
Aaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar9. Sezonun finalini izlemedin sen, sıkıcı diye.![]()
Dewanke??@Çiğdem @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD
8'de kalmıştım tüm sezonu yüklenmiş Blu TV'ye hadi devam edelim.![]()
Ben son sezonun ilk bölümünü izleyip kalmıştım orada. Devamı gelmedi sonraAaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar![]()
Darly kalsın diye bekliyordum o kaldı dizide başrol ama izlemem kesildiBen son sezonun ilk bölümünü izleyip kalmıştım orada. Devamı gelmedi sonraŞimdi izlemeye niyetlensek de Çiğdem nereden izleyecek, öyle bir sıkıntı var
![]()
Maggie de dönmüş sanırım, sırf bunun için bile izlenir aslındaDarly kalsın diye bekliyordum o kaldı dizide başrol ama izlemem kesildi![]()
![]()
@Harunnn60 @Forumdash @mrt-06
@Forumdash ile özelden konuşuruzAaa evet hatırladım o sezonu izlemiştik yanı bu sezonun bölümlerini bulabilirsek ama ben @mrt-06 izlediği yerlerden üyeliklerim yok aslında bölümleri bulamamamdan dolayı soğudum son sezonlar![]()
Sen bize nasıl FX'ten üyelik alıp onaylı izleyeceğimizi anlatacaksın .Ahaha izlemem izlemem izlemem![]()
Sen bize nasıl FX'ten üyelik alıp onaylı izleyeceğimizi anlatacaksın .😉
![]()
Ahaha izlemem izlemem izlemem![]()
TWD Nasıl izlicemizi öğret diyor@Forumdash ile özelden konuşuruz![]()
Azıcık dönme isteğimde kaybolduMaggie de dönmüş sanırım, sırf bunun için bile izlenir aslında![]()