Aaa durun belki benim anladım gibidir @Forumdash @Aserat
Bir bekleyelim hele sonucta ben aksini anladım
Onu öldürsen buna bakmaz beedestere olsaydı sana da izletirdi ne güzel hepimiz izlemiş olurduk o şekilde
Tam olarak destere'nin seveceği türden bir dizi buOnu öldürsen buna bakmaz bee
Hayır senin anladığın gibi değil, boşuna bekleme Sen niye yanlış anladın ki baksana mesajına öve öve bitiremiyor işteAaa durun belki benim anladım gibidir @Forumdash @Aserat
Yine yeniden kanım dondu ne diyeyim...Ayy şimdi @Forumdash abicim bunumu izliyor 😱 😱 😱 @Aserat @MasacRE
Biz en iyisi birer mezar ayırtalım @MEnes kalbim buna dayanamaz
Alef için Blu TV alırsan, bunu da izle yoldaşımYine yeniden kanım dondu ne diyeyim...
AHAHAHAHAHAHA güldüm... Blu Tv alacağım Alef için ama bunu izleyeceğimi hiiiç sanmıyorum...Alef için Blu TV alırsan, bunu da izle yoldaşım
Tam olarak destere'nin seveceği türden bir dizi bu
Aaa bu kütük kafanın sahibi ağır gelsin diye sularkan kafasına su kaçmıs benceYine yeniden kanım dondu ne diyeyim...
Of değil işte ısrar etme. Abin kaliteden daha fazla ayrı kalmak istememiş işte.Aaa durun belki benim anladım gibidir @Forumdash @Aserat
Ben @Forumdash ın net cevabını beklicem sonra @MEnes le rahmetlinin yanından birer mezar kazarız kendimize @MasacREOf değil işte ısrar etme. Abin kaliteden daha fazla ayrı kalmak istememiş işte.
Profil resmi + durum güncelleme yapmış ve yorumu da gayet net işte belanı mı bekliyorsun daha.Ben @Forumdash ın net cevabını beklicem sonra @MEnes le rahmetlinin yanından birer mezar kazarız kendimize @MasacRE
Cevap belli zaten, şimdiden başlayın kazmayaBen @Forumdash ın net cevabını beklicem sonra @MEnes le rahmetlinin yanından birer mezar kazarız kendimize @MasacRE
Cevap belli zaten, şimdiden başlayın kazmaya
@MEnes le bizde @Forumdash ve @MasacRE i gömeriz hazır burda dolaşıyorken @Aserat da kim vurduya giderProfil resmi + durum güncelleme yapmış ve yorumu da gayet net işte belanı mı bekliyorsun daha.
Yorum yapmak istemiyorum bu konuda...Aaa bu kütük kafanın sahibi ağır gelsin diye sularkan kafasına su kaçmıs bence
Destere bayılırmış diyor buna 😱 😱 😱
Ölmeden mezara sokar bizi bu yoldaşım olacak iş değil.Ben @Forumdash ın net cevabını beklicem sonra @MEnes le rahmetlinin yanından birer mezar kazarız kendimize @MasacRE
@Aserat da bizim tarafta, o da izleyip sevmiş diziyi onu da mı anlamadın@MEnes le bizde @Forumdash ve @MasacRE i gömeriz hazır burda dolaşıyorken @Aserat da kim vurduya gider
Senin gibi bir kütükle aynı tarafta olmak içimi acıtıyor ama dizi iyi yapacak bir şey yok.@Aserat da bizim tarafta, o da izleyip sevmiş diziyi onu da mı anlamadın
Aferin yavaş yavaş geliyorsun benim yolumaSenin gibi bir kütükle aynı tarafta olmak içimi acıtıyor ama dizi iyi yapacak bir şey yok.
Hayır senin anladığın gibi değil, boşuna bekleme Sen niye yanlış anladın ki baksana mesajına öve öve bitiremiyor işte
Yine yeniden kanım dondu ne diyeyim...
Ben @Forumdash ın net cevabını beklicem sonra @MEnes le rahmetlinin yanından birer mezar kazarız kendimize @MasacRE
Noluyor burda Kim kimi vuruyor durun hele??? Siz kardeşsiniz 😛Profil resmi + durum güncelleme yapmış ve yorumu da gayet net işte belanı mı bekliyorsun daha.
Şahsiyet varken en iyisi demek pek doğru olmaz ama @Çiğdem'in mezarı için yeter de artar bir yorum.Noluyor burda Kim kimi vuruyor durun hele??? Siz kardeşsiniz 😛
Dizi çoooooooooook güzel. Şuan TR'deki internet dizilerinin en iyisi diyebilirim Sadece senaryo olarak demıyorum oyunculuklar da dahil
Bacımlık değil ama çoook iyi dizi Bacım istediği gibi mezara sokabilir nasılsa mezarımı sulamaya iki fatiha okumaya o gelir