BluTV Bartu Ben - Dizi Yorumları

Bugün ben de başladım. :A Bartu ve Melikşah’ın yayınlarını izleye izleye Bartu’nun komedi kafasını sevdim ve ilk bölümü izledim. :Z

Müfit Kayacan’ın oynadığı dayı karakteri efsaneydi. :A Cenaze evinde Bartu’ya anlattığı anlarda baya güldüm. :F Diğer bölümleri de izleyecem. :Z
Aaa şimdide @serhatt düşünsün :F Seninkide taç takıp küvette plastik civciv yüzdürüyormuş @serhatt :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Özgür
Yaşlılık dönemlerinde abiler böyle tuhaflıklar yapabilirmiş yanı kız kardeşlerinin çoraplarını taçlarını kadın kıyafetleri giyebilirmiş ve torunlarının oyuncaklarını plastik civcivlerini alıp küvette yüzdülebilirmiş :A

Yani @Forumdash abicim bu diziyi izlemiyor yaşlılık evresinde şuan ne yaptığını bilmiyor :A @MasacRE Ve @Aserat bilinçli izleyip o dediklerimi yapıyorlar ama ve biriside @MEnes in gurur duyduğu ekibinden :A
Yoldaşlarımızı tüm yaptıklarıyla kabul ettik biz. :A Kendi içimizde yargıya sokup eritebiliriz bu durumu. @MasacRE yoldaşım her daim bizimle beraber olacak yaptığı yüm yanlışlarla birlikte... :A

Yoldaşlarımızı tüm yaptıklarıyla kabul ettik biz. :A Kendi içimizde yargıya sokup eritebiliriz bu durumu. @MasacRE yoldaşım her daim bizimle beraber olacak yaptığı yüm yanlışlarla birlikte... :A
Yanınızda böyle dolaşacak yanı :A :A :A @MasacRE

Kütük kıyafeti bile daha iyiydi en azından ne olduğu anlaşılıyordu :F @Forumdash @Aserat
5c11fa88866ac31090c0dbad

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Yaşlılık dönemlerinde abiler böyle tuhaflıklar yapabilirmiş yanı kız kardeşlerinin çoraplarını taçlarını kadın kıyafetleri giyebilirmiş ve torunlarının oyuncaklarını plastik civcivlerini alıp küvette yüzdülebilirmiş :A

Yani @Forumdash abicim bu diziyi izlemiyor yaşlılık evresinde şuan ne yaptığını bilmiyor :A @MasacRE Ve @Aserat bilinçli izleyip o dediklerimi yapıyorlar ama ve biriside @MEnes in gurur duyduğu ekibinden :A
Aaa yalnız aile işte satsan satılmıyor atsan atılmıyor ben @Forumdash abicime sende @MasacRE kütüğüne bir bahane üretip kabulleniyoruz :bhr::bhr::bhr:

1. BÖLÜM

'Mücbir Sebepler' sonrası iyiden iyiye Bartu Küçükçağlayan fanı oldum sanırım, önüme hangi içeriği çıkarsa çıksın izliyorum. :A Hazır Blu TV ücretsizken izleyeyim, aradan çıkarayım dedim.

Şermin ile Bartu'nun sahnelerini sevdim, en azından doğru düzgün menajerlik yapıyor. Müfit Kayacan'ın Ahmet ile olan anısını Bartu'ya anlatması vs. baya iyiydi. :A

Bugüne kadar hiç izlemediğim Oğuzhan Uğur'u da bu dizi sayesinde ilk defa izledim, fena değildi son kısım. Gizem'e de uyuz oldum. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga