7 reytingin nesi kötü herkes Diriliş ve Kuruluş gibi şişirme reytingler almıyor.İşşiz adam öyle söylemiyordu 17 Osman alıyor 7 siz insan utanıp kendi gider @Bully
7 reytingin nesi kötü herkes Diriliş ve Kuruluş gibi şişirme reytingler almıyor.İşşiz adam öyle söylemiyordu 17 Osman alıyor 7 siz insan utanıp kendi gider @Bully
Böyle meseleler için kalp kirmam, ilker'i cok severim ama ergenler gibi savunma yapmam. Herkesin dusuncesi kendine. İyi gunler..Beren'e gelen yorumlarda genelde olumlu ama olumsuz yorumda var. İlker'de aynı. Neyse aynı. Elbette olumsuz yorum olacak önemli olan dediğin gibi küfür ve hakarete varmadan savunmak.
Sadece negatif değil sana pozitif gelen durumlarada yorum yazmalısın. Anlaşabildiğimize sevindim.
Aynı resmi iki kez atmak istemiyordum ama buna da başka bir şey uygun olmaz sanki.Şu adam neden kendini harcıyor @Bully doğru düzgün bir diziye sokamadın şu adamını @Forumdash @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @sokak sanati
Saçma sapan bir dizide oynuyor şuan zaten virüs olmasa yayından halkımız kaldırdıcaktı diziyi imzalar toplanmıştı @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat
Adam hep doğru projelerde yer alıyor. Sen kaliteli işten anlamıyorsan İlker ne yapsın. Çatlayabilirsin istediğin kadarŞu adam neden kendini harcıyor @Bully doğru düzgün bir diziye sokamadın şu adamını @Forumdash @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @sokak sanati
Saçma sapan bir dizide oynuyor şuan zaten virüs olmasa yayından halkımız kaldırdıcaktı diziyi imzalar toplanmıştı @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat
Güzelmiş bu bak.Aynı resmi iki kez atmak istemiyordum ama buna da başka bir şey uygun olmaz sanki.
Ekli dosyayı görüntüle 81450
Hangi dizide oynadığını bile bilmiyorum ablacım.Şu adam neden kendini harcıyor @Bully doğru düzgün bir diziye sokamadın şu adamını @Forumdash @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @sokak sanati
Afet Güçverir'den sonra Türk televizyonlarının en iyi 2. öğretmeninin yer aldığı ÖĞRETMEN'de tabii ki.Hangi dizide oynadığını bile bilmiyorum ablacım.
Öğretmenleri lekeyen bir dizideHangi dizide oynadığını bile bilmiyorum ablacım.
Aynı resmi iki kez atmak istemiyordum ama buna da başka bir şey uygun olmaz sanki.
Ekli dosyayı görüntüle 81450
Adam hep doğru projelerde yer alıyor. Sen kaliteli işten anlamıyorsan İlker ne yapsın. Çatlayabilirsin istediğin kadar
Osmanın yapımcısı Osman 6 yıl sürecek dedi @xemrexxx Hanzosu Burak böylece kariyerini kurtardı biz yaslanıyoruz o zamana @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @serhatt @alperuz @Forumdash @sokak sanati @kerem7 reytingin nesi kötü herkes Diriliş ve Kuruluş gibi şişirme reytingler almıyor.
6 yıl ne be çüş 😱Osmanın yapımcısı Osman 6 yıl sürecek dedi @xemrexxx Hanzosu Burak böylece kariyerini kurtardı biz yaslanıyoruz o zamana @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @serhatt @alperuz @Forumdash @sokak sanati @kerem
Ölecezmi kalacazmı düşünmüyorlar6 yıl ne be çüş 😱
6 yıla Atv aynı kalır mı acaba?Osmanın yapımcısı Osman 6 yıl sürecek dedi @xemrexxx Hanzosu Burak böylece kariyerini kurtardı biz yaslanıyoruz o zamana @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @serhatt @alperuz @Forumdash @sokak sanati @kerem
6 sezon süreceğini zannetmiyorum.Osmanın yapımcısı Osman 6 yıl sürecek dedi @xemrexxx Hanzosu Burak böylece kariyerini kurtardı biz yaslanıyoruz o zamana @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @serhatt @alperuz @Forumdash @sokak sanati @kerem
6 sezon süreceğini zannetmiyorum.
Bozdağ canlı yayında kendisi söyledi 6 yıl yapacaz dedi ölürmüyüz kalırmıyız artık6 yıla Atv aynı kalır mı acaba?
Biz belki görürüz ama Atv için umutlu değilim.Bozdağ canlı yayında kendisi söyledi 6 yıl yapacaz dedi ölürmüyüz kalırmıyız artık
Nereye gidiyor ATVBiz belki görürüz ama Atv için umutlu değilim.
Gönderme yaptım @sokak sanatiNereye gidiyor ATV
Planlanan 6 sezon olabilir ama reytingler düşüp zarara girerlerse pat diye bitirirler, bak demedi deme.Bozdağ canlı yayında kendisi söyledi 6 yıl yapacaz dedi ölürmüyüz kalırmıyız artık
Ben izlemeye gidiyorum sende gece konusunu açarsın @Forumdash abicim kıskansın birazdaGönderme yaptım @sokak sanati
17 ReytingPlanlanan 6 sezon olabilir ama reytingler düşüp zarara girerlerse pat diye bitirirler, bak demedi deme.