İyi ki Doğdun İlker Kaleli!

Beren'e gelen yorumlarda genelde olumlu ama olumsuz yorumda var. İlker'de aynı. Neyse aynı. Elbette olumsuz yorum olacak önemli olan dediğin gibi küfür ve hakarete varmadan savunmak.:)

Sadece negatif değil sana pozitif gelen durumlarada yorum yazmalısın. Anlaşabildiğimize sevindim.:X
Böyle meseleler için kalp kirmam, ilker'i cok severim ama ergenler gibi savunma yapmam. Herkesin dusuncesi kendine. İyi gunler..

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Şu adam neden kendini harcıyor @Bully doğru düzgün bir diziye sokamadın şu adamını :A @Forumdash @dreamy @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @sokak sanati

Saçma sapan bir dizide oynuyor şuan zaten virüs olmasa yayından halkımız kaldırdıcaktı diziyi imzalar toplanmıştı :A @xBUGRAx @mrt-06 @Aserat
Aynı resmi iki kez atmak istemiyordum ama buna da başka bir şey uygun olmaz sanki. :A

IMG_20200415_205458.jpg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Harika
Reactions: Çiğdem
Aynı resmi iki kez atmak istemiyordum ama buna da başka bir şey uygun olmaz sanki. :A

Ekli dosyayı görüntüle 81450
Adam hep doğru projelerde yer alıyor. Sen kaliteli işten anlamıyorsan İlker ne yapsın. Çatlayabilirsin istediğin kadar :A
7 reytingin nesi kötü herkes Diriliş ve Kuruluş gibi şişirme reytingler almıyor. :A
Osmanın yapımcısı Osman 6 yıl sürecek dedi @xemrexxx Hanzosu Burak böylece kariyerini kurtardı biz yaslanıyoruz o zamana :A :A :A @Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @serhatt @alperuz @Forumdash @sokak sanati @kerem