Adımı sen koymadın bana koca bi çamur attınadını bile ben koydum faruk 😱
Adımı sen koymadın bana koca bi çamur attınadını bile ben koydum faruk 😱
Hah BMY fanları şimdi de buradan mağduriyet yaratırsa hiç şaşırmam. Annesinin konuşması kesilmiş.@Emre Ozansoy @Hachiko @12.Adam bakın bu barışın annesinin videosu kesilme var parkuru ateşle dediğini duydunuzmu akşam
Hah BMY fanları şimdi de buradan mağduriyet yaratırsa hiç şaşırmam. Annesinin konuşması kesilmiş.
Herkesin konuşmasının tamamını yayınlayacak halleri yok program elbet montajdayken kesilme oluyor. Acun daha geçenlerde parkurda bazen durduruyoruz, yeniden başlatıyoruz ama bunları göstermiyoruz diyor.
Kesilme zaten var. Ada hayatının tamamını da göstermiyorlar, neden? Çünkü belli bir süre var ve o süreyi aşmamak için çoğu şey kesiliyor.Hayır hiçte tepki gösteren olmadı olabilir dediler dün grupta konuştuk bu videoyu hiç bir barış fanı tepki göstermedi sadece kesilme olduğunu anlatmak için gösterdim ben
Kesilme zaten var. Ada hayatının tamamını da göstermiyorlar, neden? Çünkü belli bir süre var ve o süreyi aşmamak için çoğu şey kesiliyor.
Gerçek adından daha iyi FarukAdımı sen koymadın bana koca bi çamur attın
Sercan ın ailesi fatih terimden sms desteği istemiş @MasacRE @Sherlock @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici @Bully @Dosi
Haber yapılmışKim dedi onu
Sercan adam olsaydı gereken desteği görürdü zaten. Yallah başka kapıyaSercan ın ailesi fatih terimden sms desteği istemiş @MasacRE @Sherlock @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici @Bully @Dosi
Sercan ın ailesi fatih terimden sms desteği istemiş @MasacRE @Sherlock @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici @Bully @Dosi
Haber yapılmış
Yanlış çıkarda @serhatt ı döveriz sen söyleOylamalarla ilgili bilgiler aldım ama demicemm
Yanlış çıkarda @serhatt ı döveriz sen söyle
Etkisiz elemanlar sizi@serhatt a dokunmana izin verirmiyim sanıyosun
Sağol ablam@serhatt a dokunmana izin verirmiyim sanıyosun
Sana benzerEtkisiz elemanlar sizi
Kesinlikle ablamsenden daha iyi elemanlarız dimi @serhatt