Zevkle@xemrexxx e maşallah diyebilirsin.
PALAVRA@Çiğdem de 18 yaşındaymış öyle diyor
Anlamadıysan şunu bunak sensinNe diyon bunak .ss
Survivorla işim olmazAnlamadıysan şunu bunak sensin
Anneler günü videoları için '
Yakında zirvedesin, sakın vazgeçmebugün 3000 mesaj olurum ilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana @Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 81446
Çeneni konuşturmuşsun yinebugün 3000 mesaj olurum ilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana @Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
Her zamanki senbugün 3000 mesaj olurum ilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana @Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
Yakında zirvedesin, sakın vazgeçme
Çeneni konuşturmuşsun yine
Sağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyorHer zamanki sen
ŞımarmaSağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyor
Sen benle varsın beeSağolun canlarım beni sizler yarattınız demek isterdim ama sizi ben yarattım herkes biliyor
adını bile ben koydum faruk 😱Sen benle varsın bee
bugün 3000 mesaj olurum ilk mesajı 11 nisanda yazmışım konuya 1 ayda 3000 mesaj macun abim madalya takmalı bana @Çiğdem @Forumdash @Dosi @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch @Aserat @xBUGRAx @Özgür @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Sherlock @eskici @mrt-06 @serhatt @Bully
sus kız sen otur evinde yemek yap .ssBakk yaaa @The_Erinch abicimide geçmişşş @Emre Ozansoy verme yerini sakın emree
sus kız sen otur evinde yemek yap .ss