Hepsi Bihter olma derdindeAşk-ı Memnuculuk mu oynuyor bunlar
Hepsi Bihter olma derdindeAşk-ı Memnuculuk mu oynuyor bunlar
Tırnağı olamazlarHepsi Bihter olma derdinde
Sen de serhatgül olmak istiyornuşsunTırnağı olamazlar
Onu tüm dünya istiyor .ssSen de serhatgül olmak istiyornuşsun
Oha edepsiz. SsOnu tüm dünya istiyor .ss
Bana diyen de baş edepsiz .ssOha edepsiz. Ss
Ben iffet denince akla gelen insanımBana diyen de baş edepsiz .ss
Koca bir yalanBen iffet denince akla gelen insanım
Sus iffet siz. SsKoca bir yalan
Aynaya baktın galibaSus iffet siz. Ss
Tövbe yarabbim ya.8 yıl önce gazeteye sorduğun soru @Forumdash ı kafalamak için yaptırmışsın @Çiğdem @alperuz @xBUGRAx @Özgür @Dosi @vadikızı @Hachiko Ekli dosyayı görüntüle 81324
İREZİL8 yıl önce gazeteye sorduğun soru @Forumdash ı kafalamak için yaptırmışsın @Çiğdem @alperuz @xBUGRAx @Özgür @Dosi @vadikızı @Hachiko Ekli dosyayı görüntüle 81324
Sıvacılık terk edilecek bir şey değildir... Bir kez girdin mi çıkamazsın, onlar senden çıksa sen onlardan çıkamazsın. Sen onlardan çıksan onlar senden çıkamaz... Biz her daim o kültürle bezenmiş bireyler olarak yaşantımıza devam edeceğiz... Sanat algımız da değişmedi, aynı devam ediyor...Sıvacıları terkedince kulağı düzelmiş @MEnes in
Sağlık olsun zaten birinci olmuşsun daha ne...@MEnes daha iyi olabilirdi
Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değer her daim yerinde duracak...Muaaazzzam kaliteli insan kendini belli ediyor TŞKler @MEnes
Daha yukarılara da çıkabilirdi ama yine de iyi puan evet.Güzel puan @MEnes teşekkürler.
Sonlardaymışsın seni kurtaranlardan olmuşum hadi yine iyisin.@MEnes ilaç gibi geldi oyların sağol.
O kadar sevdiğim şarkı arasında arada kaynayanlar olacak, yapacak bir şey yok.Bana kulis yapılmış nokta com.
Niye çıkmadı o zaman 1 yukarı daha koysaydın final puanı alacaktık ne güzel?Daha yukarılara da çıkabilirdi ama yine de iyi puan evet.
Evet resmen arada kaynamış oldu. İkisi arasında kaldım ama Duman bir tık ağır basmış oldu Queen çok dinlemediğim için. Tabi bir de aklıma Bohemian Rhapsody adlı film de gelmiş olabilir ahahahaha...Niye çıkmadı o zaman 1 yukarı daha koysaydın final puanı alacaktık ne güzel?
Sevmiyor muydun filmi?Evet resmen arada kaynamış oldu. İkisi arasında kaldım ama Duman bir tık ağır basmış oldu Queen çok dinlemediğim için. Tabi bir de aklıma Bohemian Rhapsody adlı film de gelmiş olabilir ahahahaha...
Filme çok bayılmadığım söylenebilir ama çok kötü de demiyorum tabi, filmin girdiği Freddie ile ilgili malum muhabbetten belki de soğumuşumdur bir tık.Sevmiyor muydun filmi?
Kolaya kacmayin diyorlar yani. De herkes kolaya kaciyor onu napacagiz.
Yok ben direkt sevmediğim isimler olduğundan tam puan alamazsınız diye dedim, başka bir sebebi yok yaniOlur 3 şarkısı yayınlanan gruptan birisini seçerim @MasacRE