sen gizli sinsirellasın
Ben sinsirellamı git balık burcunun özelliklerini oku nasıl insanım gör
sen gizli sinsirellasın
kocaeli dolaylarından gelin alırsın inşallahYaza geliyorum hem okul hem de başka planlar için.
@xemrexxx melekden sinsirellamı olurBen sinsirellamı git balık burcunun özelliklerini oku nasıl insanım gör
burçlara inanmamBen sinsirellamı git balık burcunun özelliklerini oku nasıl insanım gör
Kocaeli ne iş?kocaeli dolaylarından gelin alırsın inşallah
zehirli mantılar yedirir düşmanlarına o dikkat et@xemrexxx melekden sinsirellamı olur
Sinsirella deidn ya ona.. o şimdi onu sarelle sanmışdır.
Angel o angel
uğursuz üyeler var kocaelide misal @sokak sanati ama mesajda kastettiğim o değilKocaeli ne iş?
@Dosi ile @alperuz böyle ölmezler füze at:Yeni avatar ile alana giriş bulunmaktayız.
Acun Ilıcalı'nın 5 yıldaki değişimi beni benden alıyor her gün. Aslında alışmam lazım ama 5 yıl sonra izleyince alışamıyorum. Muazzam bir ego, müthiş bir kibir. Sürekli yarışmacıları aşağılamak istiyor. Eskiden yarışmacılar yarışırken zerre kadar yorum yapmazdı ama şimdi dalga geçmek için yer arıyor. Mükemmel şekilde itici gözüküyor ekran başında. Kendini yüksekte görmek, diğerlerinin hatalarıyla, kusurlarıyla alay etmek için kolladığı fırsatı spor salonunda kullanabilir ve göbeğini eritebilirdi. Ama o bunu tercih etmedi. Midemi bulandırıyor.
Elif'ciğim bugün Mert "kudurtucu" Öcal'ın üzerine çöküp onu sindirdi. Bizim %90'ı saçmalıktan oluşan kültürümüz olmasa yaşı maşı dinlemez iyice oturttururdu yerine ama işte büyüğe saygı bizde çok önemli(!) Yağcı Yunus Emre'nin bile errrrrkek olduğu, sesinin çıkmaya başladığı bu zamanlarda Elif'in de böyle küçük bir patlama yapması lazımdı. Ezgi'nin kırdığı potla birlikte muhtemelen üçüncülük ve beşincilik sonrası artık hak ettiğimiz yere, ilk 2'ye gireriz. Mert Bey Elif üzerine oyunlar oynayacaktır. Başarısız olursa Elif güçlenerek çıkar.
Mert bugün zeki olduğunu söyledi ama kesinlikle yanılıyor. Kendisi Türk tipi Anadolu insanı kıvamında, hatta tam olarak Anadolu insanı şark kurnazlığıyla donanmış bir sinsilik abidesi. Kurnaz ve sinsi ama asla zeki değil. Zeki olmamasının en büyük kanıtı ise konuştuğu anların çoğunda ağır saçmalaması. Liderlik, kriz yönetimi, bireysel başarı ve benzeri hepsi var ama zeka... Maalesef.
zehirli mantılar yedirir düşmanlarına o dikkat et
Not: O çatlamaz ama çatlatır.Abimmm benimm nasılda tanımışşş benii @xemrexxx çatla ohh
@destere ortada yok @Çiğdem i oprtadan kaldırmak için herifine zehirli mantı yedirdin biliyoruz @alperuz görmüş şahitmiş @The_ErinchNe zaman yedirdim be pis iftiracııı
Yeni avatar ile alana giriş bulunmaktayız.
Acun Ilıcalı'nın 5 yıldaki değişimi beni benden alıyor her gün. Aslında alışmam lazım ama 5 yıl sonra izleyince alışamıyorum. Muazzam bir ego, müthiş bir kibir. Sürekli yarışmacıları aşağılamak istiyor. Eskiden yarışmacılar yarışırken zerre kadar yorum yapmazdı ama şimdi dalga geçmek için yer arıyor. Mükemmel şekilde itici gözüküyor ekran başında. Kendini yüksekte görmek, diğerlerinin hatalarıyla, kusurlarıyla alay etmek için kolladığı fırsatı spor salonunda kullanabilir ve göbeğini eritebilirdi. Ama o bunu tercih etmedi. Midemi bulandırıyor.
Elif'ciğim bugün Mert "kudurtucu" Öcal'ın üzerine çöküp onu sindirdi. Bizim %90'ı saçmalıktan oluşan kültürümüz olmasa yaşı maşı dinlemez iyice oturttururdu yerine ama işte büyüğe saygı bizde çok önemli(!) Yağcı Yunus Emre'nin bile errrrrkek olduğu, sesinin çıkmaya başladığı bu zamanlarda Elif'in de böyle küçük bir patlama yapması lazımdı. Ezgi'nin kırdığı potla birlikte muhtemelen üçüncülük ve beşincilik sonrası artık hak ettiğimiz yere, ilk 2'ye gireriz. Mert Bey Elif üzerine oyunlar oynayacaktır. Başarısız olursa Elif güçlenerek çıkar.
Mert bugün zeki olduğunu söyledi ama kesinlikle yanılıyor. Kendisi Türk tipi Anadolu insanı kıvamında, hatta tam olarak Anadolu insanı şark kurnazlığıyla donanmış bir sinsilik abidesi. Kurnaz ve sinsi ama asla zeki değil. Zeki olmamasının en büyük kanıtı ise konuştuğu anların çoğunda ağır saçmalaması. Liderlik, kriz yönetimi, bireysel başarı ve benzeri hepsi var ama zeka... Maalesef.
Not: O çatlamaz ama çatlatır.
@destere ortada yok @Çiğdem i oprtadan kaldırmak için herifine zehirli mantı yedirdin biliyoruz @alperuz görmüş şahitmiş @The_Erinch
Elife oy lazım.Yeni avatar ile alana giriş bulunmaktayız.
İftira atma be .ss@destere ortada yok @Çiğdem i oprtadan kaldırmak için herifine zehirli mantı yedirdin biliyoruz @alperuz görmüş şahitmiş @The_Erinch
ben diyorsam gerçektirDimi abii
tövbeler olsun duyanda gerçek sanacak bee
Ben ne dedim sana @vadikızı ; ahamda kendini bulursun böyle mahkeme salonunda@destere ortada yok @Çiğdem i oprtadan kaldırmak için herifine zehirli mantı yedirdin biliyoruz @alperuz görmüş şahitmiş @The_Erinch