TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta (Gruplar)

Onlar olmasa daha üst siralarda olurdun ama. :A Rihanna ve Sila sarkilari cok joker tercihler. O yüzden en iyisi bu. :A Nesi yanlismis kararimin. :A
Ben bu basite kaçmak olayına katılmıyorum isteyen istediği şarkıyı seçebilmeli bence :A yani sırf basite kaçmamak için iyi şarkılar dururken kötü şarkıları mı seçelim :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben bu basite kaçmak olayına katılmıyorum isteyen istediği şarkıyı seçebilmeli bence :A yani sırf basite kaçmamak için iyi şarkılar dururken kötü şarkıları mı seçelim :A
Basit degil, bu sarkilarin kötü gidebilme ihtimali yok o yüzden Rihanna ve Sila sarkilari hileye giriyor artik, bunu gecen hafta Rihanna sarkisi kullanan bir yarismacimiz söyledi zaten. :D

• Güldürdün
Reactions: eskici
Sen söyleyince fark ettim, pesimizde yine sapiklar var. Bu Ahmet Burak'in fake hesabi olmasin. 😱 @Çiğdem @Forumdash @eskici @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
Ahmed burak kim be:A Benim videomun altında bincelerce yorum var afgash:A
Sonradan benide karıştırmıştı oyüzden ifşalayamıyorum bu sefer :A :A :A @Forumdash
Ahahah ifşala istersen :A Baci abi rezil olalım:A @kerem Hoş kerem de bugun yarın başlar:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem