Onu saklamamiza gerek yok, her amcada görülen bir sey.Ne güzel işte ama abicimizi kandıramamıstın @Forumdash şeyden dolayı demiştimya burda duymasınlar aramızda kalmalı bu özel durum![]()
![]()
![]()
Onu saklamamiza gerek yok, her amcada görülen bir sey.Ne güzel işte ama abicimizi kandıramamıstın @Forumdash şeyden dolayı demiştimya burda duymasınlar aramızda kalmalı bu özel durum![]()
![]()
![]()
Bu üçümüz arasında bir sır @Forumdash mezara gidicekOnu saklamamiza gerek yok, her amcada görülen bir sey.@Forumdash
Sonradan benide karıştırmıştı oyüzden ifşalayamıyorum bu sefer@Forumdash bundan sonra ters düsersek tehdit unsuru olur bu konu, ona göre.![]()
Ben bu basite kaçmak olayına katılmıyorum isteyen istediği şarkıyı seçebilmeli benceOnlar olmasa daha üst siralarda olurdun ama.Rihanna ve Sila sarkilari cok joker tercihler. O yüzden en iyisi bu.
Nesi yanlismis kararimin.
![]()
Heyecanını kaçırmak istemem ama büyük ihtimal tam puanımı alırsıneskici’den bir tam puan bekliyorum bu şarkıya.![]()
Bu şarkı elenirse ayıp olur@eskici eleneceğini bildiği için seçmedi zaten.![]()
Puanlar hakkinda spoiler verirsen 10 puan kirarim bir daha.Heyecanını kaçırmak istemem ama büyük ihtimal tam puanımı alırsın![]()
Basit degil, bu sarkilarin kötü gidebilme ihtimali yok o yüzden Rihanna ve Sila sarkilari hileye giriyor artik, bunu gecen hafta Rihanna sarkisi kullanan bir yarismacimiz söyledi zaten.Ben bu basite kaçmak olayına katılmıyorum isteyen istediği şarkıyı seçebilmeli benceyani sırf basite kaçmamak için iyi şarkılar dururken kötü şarkıları mı seçelim
![]()
Ahmed burak kim beSen söyleyince fark ettim, pesimizde yine sapiklar var. Bu Ahmet Burak'in fake hesabi olmasin. 😱 @Çiğdem @Forumdash @eskici @MayısKralı @sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
Ahahah ifşala istersen
Kesin bir şey söylemedim kiPuanlar hakkinda spoiler verirsen 10 puan kirarim bir daha.![]()
Linki sen paylaşmışsın sanki ablacım ama
Bu şarkıyla eleneceğimi sanmıyorum.İlk haftalarda MFÖ ile elenmişti galiba @mesmeso61 Niye sevilmeyen bi grup ile geldin elenmek ister gibi Özgür.![]()
Bu şarkıyla eleneceğimi sanmıyorum.MS'de MFÖ ile iyi gitmiştim.
![]()
Son olaylardan dolayı Mazhar'ı ben de sevmiyorum ama bu şarkı efsanedir, hakkını vermezse forum bilemiyorum.MFÖ galiba son yaşanan olaylardan sonra bi antipati kazandı ve sarı laleler ile elendi Mesmeso. Bilemedim.![]()
Son olaylardan dolayı Mazhar'ı ben de sevmiyorum ama bu şarkı efsanedir, hakkını vermezse forum bilemiyorum.![]()
Öyle şovlara giremem ben.Hazırlıklı ol hatta bi kaç sempatik hareket yap derim ben.![]()
Öyle şovlara giremem ben.Bu hafta yabancı gider gibi bence.
![]()
![]()