Rachel'in fisini cekme vakti geldi, WP'de plan yapalim.
Rachel'in fisini cekme vakti geldi, WP'de plan yapalim.
İzlemesen de sırf bu sahne için bakardın .ss
Ay burda mı oynamış rezalaet 😱Bugün Pis Yedilide gördüm ve bu dizide oldunu bilmiyordum @mrt-06Şu halini pekte tercih etmezsin
@Forumdash @kerem @alperuz @sokak sanati @xemrexxx
Bu aksam attım yeni bir tane, içim gittiTelefonum tamirde, DM kısma giremiyorum o yüzden. Dönünce hemen Orhan-ın resimlerini stalklarız yine.![]()
Oha o kadar mi?
Niye antisiniz bu sarkiya, forum cok seviyor ne de olsa. Final puani bile alirdi o sarki.@Çiğdem
Valla ben de bacım gibi kimin başini yaktın dicektimSana söylediğimi unutmadiysan
![]()
Forumda çok uğraşmıştım onla şarkılarıylaKimseye önermedim, @xemrexxx neden onu secmedi dedim.![]()
Heyatım elenirsem valla @Harunnn60 ı gönderirim üstüne seni fokun yanına eşekler cennetine gönderirForumda çok uğraşmıştım onla şarkılarıyla@xemrexxx Modeli görünce 1 puan belli dedim sonra şarkıyı görünce kurtardı zaten o bunları hesap ederek seçmediyse birşey bilmiyorum
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 81043
Biz karışmayız modeli bacı kardeş sevmiyoruz @ForumdashHeyatım elenirsem valla @Harunnn60 ı gönderirim üstüne seni fokun yanına eşekler cennetine gönderir![]()
Evet ilk kez bugün gördüm Barışın bu dizide oldunu Pis YedilideAy burda mı oynamış rezalaet 😱
Aynen o şarkının dönemınde froumdamıyıdn bilmıyorum ama kustuk resmenOha o kadar mi?
Ben cok seviyorum, klibi bile muazzam. Alis Harikalar Diyari resmen.![]()
Sektöre yön veriyoruz.
kudursun o@serhatt
Kim gelin oluyo, @serhatt mı.![]()
Haddini bil rezil kepaze
Ecelin olurum bunak herif .sskudursun o@serhatt
Ben de hiç bilmiyordum .ss