Meşhur sinema sahnesi.Bugün Pis Yedilide gördüm ve bu dizide oldunu bilmiyordum @mrt-06Şu halini pekte tercih etmezsin
@Forumdash @kerem @alperuz @sokak sanati @xemrexxx
Meşhur sinema sahnesi.Bugün Pis Yedilide gördüm ve bu dizide oldunu bilmiyordum @mrt-06Şu halini pekte tercih etmezsin
@Forumdash @kerem @alperuz @sokak sanati @xemrexxx
Bu hafta beğendin mi beni.![]()
Her yeri silikonla sisirme, sosyal medyanin overratedlerindan. Seven varsa pencereden atlasin.
Kalp atmışsın, çok sevdin sandım ben sandım çok sevmişsin sandım.Orta karar. Kimseye tam puan vermedim bu hafta![]()
Bye. i'll goHer yeri silikonla sisirme, sosyal medyanin overratedlerindan. Seven varsa pencereden atlasin.![]()
Kalp atmışsın, çok sevdin sandım ben sandım çok sevmişsin sandım.
Bir Kadın Çizeceksine de demiştin, 2. oldum. 😱Ben sana kalp attım. Yoksa Kerem'e de edim elenir diye.![]()
Bir Kadın Çizeceksine de demiştin, 2. oldum. 😱
Ben sana kalp attım. Yoksa Kerem'e de edim elenir diye.![]()
Yalan söylüyor 2 tane sarkiya tam puan verdi.Bir Kadın Çizeceksine de demiştin, 2. oldum. 😱
Olabilir bi bardak çaydan zarar gelmez. Hafif çarpintı yapar
Aşirete gelin almamiz gerek
Kime önerdin o şarkıyıBenim önerdigim sarkilar elenmez.@Forumdash
Pembe Mezarlik cok iyi bir sarki forumda da seviliyor zaten niye kötü gitsin?![]()
Yalan söylüyor 2 tane sarkiya tam puan verdi.![]()
Niye millete harika atip eleneceksin diyorsun?Sana ne benim oyumdan sana nee
Kötü mood yapıyordum![]()
Valla ben de bacım gibi kimin başini yaktın dicektimKimseye önermedim, @xemrexxx neden onu secmedi dedim.![]()
Niye antisiniz bu sarkiya, forum cok seviyor ne de olsa. Final puani bile alirdi o sarki.Valla ben de bacım gibi kimin başini yaktın dicektimSana söylediğimi unutmadiysan
![]()