TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kimse istememiş ama atayım. :A

@The_Erinch bir gece ansızın geçecek @xemrexxx seni.. :F

@vadikızı maalesef forumun düştü. :T

rDkdUQ.md.jpg

• Üzücü
Reactions: Angelica
Daha öncede dedim Temmuzda yarışamanın sonunda sen kendini 2. görmede... @xemrexxx 2500 açığı kapama potansiyeli var vallah .

İlk 5 de yerimiz duruyor ya.. Konumuza sadığız kardeşim 😎 :bhr:

Bugün ben konuya ziyaretçi olarak girdim, yoksa biraz daha açılırdı fark ama. :A @xemrexxx sollayacak ikimizi orası kesin. :F

Evrim yükselişte ya, tabii sürdürür mü bilmiyorum ama onu bir tık ön plana attı bence bu durum. Ünlüler'in SMS sayıları takım halinde düşük bence, Aycan daha orada ön plana çıkamıyor o yüzden zor bence.
SMS olaylarında ilerleyen adımlarda kardeşlik sms önemli.. teketek smslerde unutma diğer funlardanda sms geliyor.

Mesela Aycan Cemal Can fun larına yemi attı bugün. Zatende birleşme partisinde de en gözde çiftlerdi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
SMS olaylarında ilerleyen adımlarda kardeşlik sms önemli.. teketek smslerde unutma diğer funlardanda sms geliyor.

Mesela Aycan Cemal Can fun larına yemi attı bugün. Zatende birleşme partisinde de en gözde çiftlerdi.

Şimdiden değerlendirme yapmak çok doğru değil zaten abi ama Barış'ın ve Cemal Can'ın yeri garanti bence büyük bir sürpriz yaşanmazsa, diğer iki koltuk için dönecek mücadele. He ama şu var; ben yarışmayı son takip ettiğimde sembol oyununda son aşamaya gelen doğrudan gidiyordu sanırım. Bunlar değiştirir daha işleri.

@Sherlock Evrim demiş ???? Birde yanına Aycan.. Telli oğulları ile Seferoğulları aynı karede 🥳
Abi çılgın bir dörtlü oluşturdum, güzellerden oluşan bir üçlü artı Cemal Can. :A Ancak gerçekçi bir tahmin yapacak olursa Barış - Cemal Can - Evrim - Nisa derim, Ersin ve Berkan da zorlar burayı. :A

Şerlok beyciğim oraya Berkan yazacağına ufak bir klavye hatası yaparak Evrim yazmış yanlışlıkla :A

Nisa-Cemal-Berkan-Aycan bu dörtlü uygundur final için. Şampiyon da tabi ki Nisa reis :A

Şerlok beyciğim oraya Berkan yazacağına ufak bir klavye hatası yaparak Evrim yazmış yanlışlıkla :A

Nisa-Cemal-Berkan-Aycan bu dörtlü uygundur final için. Şampiyon da tabi ki Nisa reis :A

Utku beyciğim yine benim yazmak istediğim şeyi, benden daha iyi anlatmış. :A Şu yazılan senaryo bence müthiş bir senaryo Utku beyciğim, tam olarak bunu hayal etmiştim. Evrim araya kaynak yapmış. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bunda gömmek nerede mağdura yapması doğal : değilse de doğal burası survivor kazanmak için her şey mübah :A

Nisa reisim gibi olsun, en fazla ayakkabısı yüzünden mağdur edebiyatı yapsın. :A Ancak bu adam dondurmadan tut, Adem abisine kadar her şeyden prim yapıyor. :A Böyle birinin kazanmasını kabul etmiyoruz. :A @MasacRE